Recenzija: Avon 5u1 Lash Genius Maskara

August 20, 2019 Venoma 0 Comments


Zdravo drage moje i dobrodošle u novu beauty recenziju! Tema današnje recenzije je nova Avon 5u1 Lash Genius maskara. Ova maskara je nedavno dospela u moje ruke i imala sam dovoljno vremena da se upoznam sa njom kako bih vam detaljno prenela svoje utiske u ovoj kratkoj recenziji.

 Avon 5u1 Lash Genius maskara obećava pet efekata na vašim trepavicama: volumen, dužinu, razdvojene trepavice, podignute trepavice i dve raskošne nijanse. Nijanse koje su u pitanju su Blackest Black i Black Brown, a ja sam isprobala ovu prvu. Četkica je dugačka i deblja pri vrhu, sa preporukom da se stranice četkice koriste za gornje trepavice, a vrh četkice koristi za donje. Pakovanje je zlatno tako da ga nikada nećete izgubiti na svojoj polici sa šminkom. Sadrži 10ml proizvoda.


Aplikacija je poprilično laka i Avon 5u1 Lash Genius maskara dobrim delom ispunjava obećano. Izdužuje i podiže trepavice, razdvaja ih dajući ''spider'' efekat ne stvarajući grudvice, dok za naglašen volumen morate naneti dva ili tri sloja maskare. Ne trusi se, dugotrajna je i lako se skida uljanim skidačima za šminku. Najbolji utisak možete videti na close up slici koju sam napravila za vas na kojoj naravno nosim Avon 5u1 Lash Genius maskaru na svojim gornjim trepavicama.

Maloprodajna cena  Avon 5u1 Lash Genius maskare iznosi povoljnih 599 RSD i možete je naći u aktuelnom katalogu. Pišite mi svoje utiske o ovoj maskari drage moje!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


0 LOVELY COMMENTS: