Recenzija: Golden Rose Nude Look Kolekcija

August 13, 2019 Venoma 0 Comments

Zdravo drage moje i dobrodošle u novu beauty recenziju! Danas ću sa vama podeliti svoja iskustva sa novom Golden Rose Nude Look kolekcijom proizvoda. Ova kolekcija se već neko vreme nalazi u prodaji u drogerijama i svim Golden Rose beauty shop-ovima, a ja sam odvojila vreme da je detaljno isprobam i prenesem vam svoje utiske.

Golden Rose Nude Look kolekcija sadrži niz proizvoda: radiant tinted moisturizer, baked trio powder, sheer baked powder, baked blusher, matte & pearl baked eyeshadow, perfect matte lipstick, velvety matte lipcolor, natural shine lipgloss, creamy shine lipstick, highlighting glow pen, retouching face pen, conturing face pen, full volume definitive mascara i perfect nail color. Od ovih proizvoda u današnjoj recenziji čitaćete o Golden Rose Nude Look obojenom ovlaživaču za posvetljavanje, bronzer-highlighter-rumenilo triju, pečenim senkama, mat karminima, olovci za konturisanje, full volume definitive maskari i perfect nail color lakovima za nokte.




Prvi proizvod o kojem ću vam pisati je Golden Rose Nude Look Baked Powder Trio - bronzer, rumenilo i highlighter u jednom kamenom proizvodu. Svi Nude Look proizvodi dolaze u nežno roze pakovanjima, tako da su vrlo uočljivi i laki za pronaći na polici. Ovaj trio sadrži čak 19.5 grama proizvoda, što znači da ga je praktično nemoguće potrošiti. Tekstura je svilenkasta i nežna, lako se nanosi i blenda. Highlighter je zaslepljujuć, rumenilo i bronzer su nežniji što se tiče pigmentacije pa je potrebno malo nadograđivanja, i imaju blagi odsjaj na licu. Daju lep, prirodan izgled. Maloprodajna cena iznosi 1028 RSD i mislim da je vredan svake pare.


Golden Rose Nude Look pečene senke se mogu naći u jednoj Caramel Nude mat nijansi i dve Pearl Ivory i Rosy Bronze nijansama. Kao i sve njihove mono senke, u plastičnom pakovanju sadrže 2.5 grama proizvoda. Nijansa koju vidite na slici iznad je mat Caramel Nude i jedna je od onih nijansi koje idu sjajno na oko i same i u kombinaciji sa drugim nijansama. Pigmentacija je osrednja, može se nadograditi. Ova nijansa daje očima svež i odmoran izgled, pomalo romantičan, za bilo koje doba dana ili večeri. Maloprodajna cena je 413 RSD.


Golden Rose Nude Look mat karmini dolaze u tri nijanse - coral nude, peachy nude i pinky nude. Vrlo su nežni i baršunasti na usnama, ne osećaju se uopšte kada se nanesu. Na slici je nijansa 02 peachy nude. Sadrže vitamin E i hidrante, dugotrajni su za ovaj tip karmina, ali je potrebno ponovo naneti posle jela i pića. Savršen dodatak nude look-u, idealni za svakodnevni makeup. Maloprodajna cena je 315 RSD.


Golden Rose Nude Look Full Volume Definitive Maskara ima formulu koja daje dužinu i jasnu definiciju bez grudvica, a u nekoliko slojeva dodaje i volumen trepavicama. Jedna od onih maskara lakih za nanošenje i idealnih za svakodnevni izgled. Četkica je tanka i dugačka, teško ćete zabrljati sa njom. U pakovanju se nalazi 9ml, a maloprodajna cena iznosi 267 RSD. Njihove maskare su i inače super povoljne, a odlične.


Golden Rose Nude Look nove nijanse nude lakova su pun pogodak. U ponudi su četiri nijanse - powder nude, pinky nude, dusty nude i coral nude, tako da ima za svakoga po nešto. Na slici možete videti nijansu 02 pinky nude. Divno izgleda na noktima, ima blagi odsjaj, super trendi nijansa u svakom smislu, relativno dugotrajna i jako povoljna. Maloprodajna cena iznosi 141 RSD i stvarno ih vredi probati.


Golden Rose Nude Look Radiant Tinted Moisturizer - obojen ovlaživač za posvetljivanje dolazi u pakovanju od čak 32 ml i tri nijanse - fair tint, medium tint i deep tint. Služi za postizanje zdravog i svežeg izgleda i bez šminke i imala formulu bez ulja sa hidrantnim kompleksom i vitaminima, kao i SPF 25 za zaštitu od sunca. Maloprodajna cena iznosi 779 RSD.

Golden Rose Nude Look olovka za konturu u nijansi warm honey sadrži 4 gr proizvoda i tu je ako želite da malo pojačate svoj nude look. Cena je 248 RSD. Ovaj proizvod, kao i prethodni, nisam testirala, već će vas verovatno sačekati u nekom od narednih nagrađivanja na mom instagramu.

Šta vi mislite o Golden Rose Nude Look kolekciji proizvoda drage moje? Kakva su vaša iskustva? Pišite mi!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma



0 LOVELY COMMENTS: