Aldo accessories

August 31, 2010 Venoma 1 Comments


Pisala sam vec o njima kada je izasao preview za jesenju kolekciju. Sada mozete pogledati celu kolekciju na ALDO-vom sajtu. Moram da im uputim sve pohvale za nakit, sto se toga tice, uvek su imali sjajne sitnice. I ove sezone ce izgleda biti tako. A uz to, sve se to lepo moze kupiti i na snizenju za pristojnije pare ;) Evo nekoliko komada koji su mi se dopali. Vise pogledajte na sajtu :)

***********************************************************************************

I wrote earlier about Aldo accessories when preview for autumn collection cama out. Now you can take a lot at whole collection on Aldo site. I must give my best recommendation for their jewelry, they always had lovely pieces. This season won't be an exeption when it comes to that. And the best part is, you can buy almoust all of it on sale for more diecent price. ;) Here's few pieces that I liked the most.



1 comment:

  1. e to prstenje trazim, ali sigurno si primetila da nas Aldo ne dobija iste stvari kao evropski Aldoi... :( bezveze. mada sam videla jedan u Accessorizeu ali je preskup. no idem u Barsu za 2 sedmice pa cu tamo naci... lol
    hvala srce ipak!

    ReplyDelete