Novecento-jedna od mojih omiljenih radnji :D

August 03, 2010 Venoma 1 Comments

Novecento je radnja sa pre svega vrlo zanimljivim logom kao sto ste mozda primetili, srp i cekic. Prva njihova radnja u koju sam usla nalazi se na Bulevaru kralja Aleksandra. Tog dana je pisao 70% popusta. Kao sto pise i svake sezone. S tim sto je te sezone zaista i bilo 70% popusta na sve.


Najmilije mi je kad uzmem nesto na rasprodaji a to bude poslednji par. Tako sam te godine uzela ove cizmice, poslednji par mog broja. Stikla 10cm, udobneee, nikada me nisu nazuljale. Vec dve godine ih nosim, ne vidi se na njima. I to ne nosim u smislu obujem-i-sednem, nego i pesacim u njima. Fenomenalne su. Mislim da su bile oko 30-40evra, na toj rasprodaji sam ih uzela za 12evra. Prosle autumn/winter sezone sam videla skoro identicne u Zari za vise para, a te rasprodaju nisu ni docekale. Bas mi je bilo milo :)







Moje drugi last peace novecento par cipela su sandale, kupljene pre ko zna koliko, verovatno tri-cetiri godine, za, verovali ili ne, 599din odnosno 6evra. Nisam mogla da verujem svojoj sreci. Nikada nisam kupila sandale za manje para. Saten, ruzica i dva kaisica preko clanka. I dan danas su kao nove. I dan danas ih nosim sa uzivanjem, ni one me nikada nisu nazuljale.




Cula sam da mnoge zene kritikuju Novecento zbog kvaliteta, medjutim, meni nije jasno zasto. Meni njihove cipele bukvalno traju godinama. A da ne pricamo o ceni-stvarno su jeftiniji nego mnogi butici u gradu, a nude jako efektnu obucu. Trenutno imaju 70% popusta, medjutim, nit je sve na popustu nit je sve 70%.

Ono za sta im se mora odati priznanje jeste da jedini u gradu imaju SEXY kolekciju. Jeste da je skupa i da do sada nisam imala prilike da kupujem nesto iz te kolekcije, ali definitnivno planiram to da uradim :)


1 comment:

  1. hej ja sam tvoj 1. a ti moj 100. citalac... Ja ti ih zelim bar 1000... :)))

    ReplyDelete