Pocetak

August 02, 2010 Venoma 0 Comments


Zdravo. Moje ime je Venoma. Neki misle da zivim u velikom, a neki misle da zivim u malom gradu. U mom gradu ne postoji sve ono sto meni treba. Stoga mislim da ipak zivim u malom gradu, ma koliko da je lep, prostorno velik, ispunjen ljudima i sadrzajima.

Prosecna sam devojka. Studiram, imam divnog decka, sjajne prijatelje, siroku familiju sa oprecnim misljenjima o svemu o cemu se misliti moze, uvek sam u frci s novcem, sanjam neko bolje vreme koje mozda i nece doci-ali me to ipak ne sprecava da sanjam.

Cesto sam pod stresom. U deficitu sam sa zivcima. Mnogo toga mi smeta. Medjutim, ovaj blog nisam otvorila da bih pisala o tim ruznim stvarima. Ovaj blog sam otvorila da bih sa svetom podelila ono sto me pokrece, sto mi daje energiju, sto mi pruza zadovoljstvo i sto najvise volim-ovaj blog sam otvorila kako bih drugima mogla da prenesem svoja iskustva o shoppingu u mom gradu, o modi, lepoti i putovanjima.

Shopping je za mene antidepresiv i stimulans. Nista nema lepse od kupovine prave stvari, pravog kvaliteta, sa pravom markom, po pravoj ceni. Nema lepse setnje od one po shopping centrima, nema lepseg pejzaza od nove kolekcije ili lepse reci od "rasprodaje".

Shopping nije moj nacin zivota. Shopping je moja najvaznija sporedna stvar u zivotu koja mi donosi neizmerno zadovoljstvo. Toliko vremena mu drage volje posvecujem da mislim da je steta da sva svoja iskustva, emocije i ushicenja zadrzim samo za sebe. I zato smo ovde, na pocetku mog prvog bloga, uz nadu da mu je kraj veoma daleko. :)

| Twitter | WeHeartIt Pinterest |


0 LOVELY COMMENTS: