Shopping report :)

August 08, 2010 Venoma 0 Comments



U ovom nasem malom-velikom gradu shopping koji podrazumeva mnogo radnji i izbora se moze obaviti na svega nekoliko mesta.

A. Usce shopping center. Preko Brankovog mosta pa jos koji metar :) Usce je tipican amerski all-in-one shopping centar. Butici, bioskop, igraonica za decu, igraonica za nesto vecu decu, igraonica i za odrase, kafici, nekoliko fast food restorana i jedan slow food restoran gore na terasi. I mnooogooo mnogo prostora u svim prodavnicama, sto smanjuje pojavu zvanu guranje, otimanje, padanje, znojenje itd itd. Plus Uscu je sto ima neverovatnu klimatizaciju. Kad je napolju vruce, unutra je prijatno hladnjikavo. Kad je napolju ledeno, unutra je toplo. Makes you wanna come back, really.

http://www.usceshoppingcenter.com/

B. Delta city, na NBG-u, nesto dalje od mesta gde ja zivim, stoga zahteva vise klakcanja u tramvaju ili vise gusenja u 95-ici. I hvala Bogu na onom E3 autobusicu, vredan je svake pare. Ima nekoliko radnji koji se u Uscu ne mogu naci - ooogromnu Terranovu, prvu u kojoj se nisam ugusila cim sam usla, Tally Weijl, Orsay, Six... Manji je, ali u njemu ipad sada ima mnogo manje ljudi jer su svi u UScu. A i upravo zbog toga sto su svi u Uscu, u Delti nekad ostane vise komada na rasprodaji u razlicitim velicinama :) Stoga je nekad vredno klackanja.

http://www.deltacity.rs/

C. Kinezi i buvljak
D. Bulevar Kralja Aleksandra
E. TC Piramida
F. TC MIllenium i onaj iza njega kako-se-zvase
G. Knez Mihailova i uzi centar
H. Second Hand shop-ovi kojih vec ima nekoliko u mom gradu

O C, D, E, F i G cu pisati neki drugi put u odvojenim postovima.


Danas sam bila u UScu, da se promuvam i vidim sta je jos snizeno, sta je novo stiglo i naravno, da pojedem bar dva twister atikos-a u KFC-u - otkad sam probala tu ljutkastu piletinu ne mogu da joj odolim xD

Novo stiglo-nije skoro nista. Nazalost. Preview u Carpisi je i dalje tamo. Nekoliko novih stvarcica u NewYorkeru, odsek odmah desno sa ulaza. Etam ima nesto novih standardizovanih modela. Sve u svemu, nijedna cela nova kolekcija jos nije stigla. I nece dok se rasprodaje ne zavrse, kako su mi rekli.

Ima dosta stvarcica na jako velikim snizenjima. Moje preporuke:

J. LO. -- pamucne majice sa njenim potpisom na samo 600din (6evra). Jedna polica sa stvarima za 800 (8evra) a jedna sa stvarima za 1800 (18evra)na kojoj ima i haljina i pantalona i kosuljica... Odusevile me cene, ozbiljno. Kupila nisam nista, nije bilo moje velicine za ono sto mi se dopalo. Jedne cipele na koje sam otkidala u crnoj boji (u sezoni su bile 20000 (200evra!)... Ah ti neostvareni snovi xD ) su se, naravno, prodale, ostale su samo neke u zlj nude boji.. Cipele su im otprilike na 12-14000, bar one koje su bile oko 20000. I to je puno za mene, iskreno, mada su modeli jako lepi, pa ko voli nek izvoli :)

NewYorker -- sve majcice i ostale dzidza-bidze iz letnje kolekcije vec od 300din (3e), najvise ih ima oko 500din (5e)..

Shoe-Box -- nije neko snizenje cipela kad gledate odvojeno, ali uz jedan par dobijete drugi za 1 din. FEnomenalna ponuda s obzirom da imaju jaaako puno modela. Cene 3000-14000, uglavnom negde oko 4500 :)

Zara -- ako imate veliko stopalo pogotovo :D Gomila cipela na oko 50% mada se vec probralo dosta.

Toliko od mene. Vratila sam se kuci sa preuranjenim poklonima za rodjendan od dragog :))) Slicice kacim nesto kasnije :) 


0 LOVELY COMMENTS: