Fornarina new autumn collection

August 07, 2010 Venoma 0 Comments

Fornarina je jos jedan brend predstavljen kod nas pod okriljen Fashion Company, moze se naci u Uscu, Delta City-ju i ostalim Fashion&Friends radnjama. Cene su malo jace ali koliko sam primetila, ne pariraju Replay-u i Miss Sixty. Ipak, tu su negde, pa za jedan komad treba zaista dosta izdvojiti.

Do sada sam vidjala sarenolike komade, jedne lepe salonke sa vamp detaljima, ali nista dovoljno impresivno da ga uvrstim u svoj orman ili cipelarnik. Nova kolekcija za jesen/zimu me je pozitivno iznenadila. Ima nekih DIVNIH komada. Na sajtu je predstavljeno preko 75 outfita, svaka pohvala za to :) Glavno lice kampanje je dama koja radi za Victoria's Secret koliko se meni cini.



Predstavljena je i neka obuca, medjutim, ona je mnogo manje impresivna od ostatka. Torbi je takodje predstavljeno jako malo-ali ok, verovatno je moralo da ide na ustrb necega ovolika kolekcija. Torbice nisu nista posebno, ali nisu ni potpuni krsh.



Evo mojih omiljenih outfita :)



P.S. Nemam blazenu ideju sta je to od krzna sto imaju po rukama i oko vrata ali sam vec apsolutno luda za tim. Nadam se samo da nije ukras koji nije na prodaju xD



0 LOVELY COMMENTS: