Gde kupiti papuce za po kuci / Where to buy home slippers :D

October 25, 2010 Venoma 5 Comments


Nedavno sam ukapirala da su mi se potpuno raspale kucne papuce i da mi hitno hitno hitno trebaju nove papuce inace sam nadrljala ove zime na svojim hladnim podovima. Da ne pominjem plocice u kupatilu. Dala sam se u potragu manje intenzivno nego obicno, jer ja u sustini nesto i ne volim kucne papuce pravo da vam kazem xD No dobro, sto se mora nije tesko.

Trazila sam nesto fluffy i roze, to su jedina dva kriterijuma za kucne papuce koje ja postavljam. Zasto - nemam pojma. Volim da su mi papuce roze pa to ti je.

Prvo sam naisla na jedan simpatican par u Marcs&Spenser-u u Uscu, bele boje doduse, ali im je cena bila stvarno prevelika pa se nisam potrudila ni da ih pogledam kao covek. Dva slicna para onome sto trazim, po ceni oko 1500din, sam videla u Woman's secret -u i Oysho -u. Medjutim, kvalitet mi se cinio dosta klimavim. Na sledece potencijalne kandidate naletela sam u Veru ispod Zire, neka akcija je u pitanju, svaki par je bio oko 700din, ali su boje bila bas nekako turobne - to nije dolazilo u obzir. Za ljubitelje krem, braon i sucmurastih nijansi to bi bio pravi raj, ali za mene ne bas... Na kraju sam svoje nove papuce kupila u Tempu :D Roze, mekane, barsunaste, kao mali oblacici. Evo i fotke:

Recently I realized that my home slippers are not far from completely falling appart, so actions needed to be made in the direction of finding and purshasing new ones ASAP. My cold floors warned me what would happen if I don't find them soon. Not to mention the bathroom xD I don't really like home slippers, so it was kinda hard for me to go and search for them, but hey, girl's gotta do what girl's gotta do. ;) I've been searching for fluffy and pink slippers - I don't know why. I just want my slippers pink since I can remember. O.O First I found one pair, white tho, in Marcs&Spenser, but they were way to expensive. Then I found some in Women's secret and Oysho, price is around 15euros, but quality seems pretty low... Next one I found at local mall Vero, some sort of promotion, they were all around 7euros, but unforunatly colours were awful. I finnaly found them at local mall Tempo - for only 4euros! :D They are pink, fluffy, soft as clouds, I just love them! Here's a few pics:
Ma sigurno je moglo cupavije i pufnastije od ovoga, ali ne treba preterivati xD Vazno da sam ja uspesno zavrsila jos jednu shopping misiju ;)
I'm sure I could find something even more fluffy than this, but I think I shouldn't relly go that far xD

P.s. Ko trazi one luuude patofe, za decu ( i nas veliku decu) koje lice na nesto sa slike ispod, moze ih naci u Depou na Bulevaru na jednoj tezgi u poslednjem redu (znaci horizontalno!) od ulaza po ceni od 1000din - mnogo su slatke!

P.s. Something like this could be found at local mall Depo - price is around 10 euros - they are apsolutely adorable ;)

P.s.s. Naisla sam na ovakve papucice ali u crnoj boji i sa manjom stiklom u Etam-u, cini mi se na onoj raspordaji koju sam pominjala pre nekog posta. Medene su, razmisljala sam da ih kupim, ali ne znam sta bih radila sa njima. Nije ok da i u kuci budem na stiklama, zaboga xD

P.s.s. I found there slippers only black and with smaller heels in Etam, on that sale I mentioned few posts ago. They are sooo sweet, I thought of buying them, but I don't know what would I do with them - it's too unfair for my feets to be torchured whole day xD



5 comments:

  1. haha, super post :D totalno kužim tvoj problem, ja sam na kraju kupila neke kao ugssice, a ove stvoje su slatke:D

    ReplyDelete
  2. ja obozavam patofnice, papuchice.. pidzamice, spavacice.. i ostale mekane ice koje moj boravak u kuci chine onako bash mmhmm. s obzirom da sam kucni moljac to mi je bash bash vazno :D
    za sada nosim neke accessorize shto astrid kaze kao uggsice, mada su pretople i nepraktichne :)

    ReplyDelete
  3. ja imam patofne u obliku psa sto hrcu! :)

    ReplyDelete