Diva, nova radnja u Uscu / New shop Diva in Usce shopping mall

November 06, 2010 Venoma 5 Comments



Nekad mi nije jasno kako u vec prepunjeni Usce shopping centar uspeju da uglave jos neku radnju - primetila sam da se to uglavnom dogadja tako sto skrate prostor neke postojece - ko bi ga znao, uostalom, nisam strucnjak za nekretnine. Diva je nova radnja u Uscu koja neodoljivo podseca na Accessorize, ali samo kad je u pitanju nakit, posto se manje bave prodajom drugih aksesoara. Minjduse, ogrlice, narukvice, prstenje, snalice, rajfori, trake, raznih boja, oblika i za sve prilike, a sto je najbolje, po mnooogooo povoljnijim cenama nego prethodno pomenuti Accessorize. Za dve trecine su jeftini u sezoni, sto znaci da cu im na snizenju celu radnju kupiti i odneti kuci. Samo da se ne izbezobraze negde u medjuvremenu i dignu cene kad vide da im ide, a sigurno ce im krenuti. Tako da, ako se nadjete u Uscu u skorije vreme, ne propustite da udjete u ovu radnjicu na prvom spratu, a u medjuvremenu bacite pogled na njihov sajt (odnosno ono za sta ja verujem da je njihov sajt, po logo-u, jer nismo na listi radnji za sad) XD


Sometimes I don't get it how do they manage to put more shops in a shopping mall that is already completely full - but how would I know, I'm an economist and a fashion blogger, not a real estate agent :D Diva is a new shop that reminds me of Accessorize, but sells mostly jewelry and has wayyyy lower prices. About 2/3 lower than Accessorize. Which means, when sale starts I'm gonna buy half of the shop and take it home with me :D I just hope the prices will stay at that level for a while :) Take a look at their site, you'll see what I'm talking about.

XoXo

Venoma




5 comments:

  1. super, sad samo ostaje da vidimo da ne pocnu da provlace kineski nakit, jer to kupujemo vec na pravom mestu!!odoh da vidim sajt! :)

    ReplyDelete
  2. Pa ja se nadam da nije kineski, posto se na sajtu pominje neka Australija xD

    ReplyDelete
  3. Nice! You can never get enough of accessorie-boutiques and about the prices - I think they'll stay low.
    You should buy some accessories from there and put them on your blog. I would love to see!
    Love,
    Fashion Ranger

    ReplyDelete
  4. nisam je primetila... sledeci put 4 oka... hvalaaaa

    ReplyDelete
  5. Nema na cemu, prvi sprat, ljubicanstveno, nema sanse da omasis ;) :*

    ReplyDelete