Peacocks London, nova radnja na Terazijama / Peacocks London new shop

November 05, 2010 Venoma 4 Comments




Moje odusevljenje je bilo veeeeliko kada sam ugledala isto tako veeeeliku radnju negde izmedju Republics-a i novog Springfilda na Terazijama (pocetak Knez Mihailove) u Beogradu. Peacocks London smo i ranije mogli naci u nasem dragom gradu, ali ne ovoliko blizu centra. Verujem da ce se sve kupoholicarke poput mene veoma obradovati :)))

Radnja je dosta prostrana, nekako sam stekla utisak da ima premalo ogledala, ali se zato fenomenalan stilizovani stub nalazi u sredini i bas joj daje nezaboravan pecat. Kvalitet stvari koje se unutra mogu naci je osrednji, ne nesto fenomenalan ali nije ni da su krpe u pitanju. U odnosu na ostale strane brendove koji imaju radnje u Beogradu, Peacocks se nalazi u nekoj nizoj srednjoj kategoriji sto se cena tice, recimo kao NewYorker. Inace smatram da su za nas standard takve radnje vise nego potrebne. Grad je ionako prepun brendova koji prodaju krpe ravne onim za brisanje prasine a po bezobraznim cenama, koji (nazalost moram priznati) dosta uspesno ispiraju mozak zenama sa parolom "skupo=kvalitetno" a to cesto nema veze s mozgom i tom robom koju oni nude.

Da se vratim ja na stvarcice u Peacocks-u. Videla sam gomilu farki (oko 3000din), ne samo one toliko-popularne-da-je-smorilo skinny, vec i nesto drugacijih modela. Torbica srednje velicine u raznim bojama i dezenima, nekoliko njih mi se dopalo (1800din). Jedan predivan dugi crni kaput sa viktorijanskim kopcanjem (6000din). Stvarcice za izlaske od crne cipke sa shtrasom i perlama. Cipela i cizmica koliko vam dusa zeli, sve one koje sam ja pogledala su bile max 4500, cizme uglavnom u crnoj boji dok cipelica ima u raznim bojama. Videla sam i neke ugg-sice po povoljnim cenama (znate da ja nisam fan, ali eto i info za ljubiteljke ;) ). Vecernje torbice su oko 1190 i njih sam primetila. Ono sto me je najvise odusevilo jeste kolekcija vesha ^^ Znate da sam freak i da ja to kupujem na kilogram-dva... Gacice su oko 400din a brushalteri oko 500-700 din i ima stvarno divnih komada. Uz to tu su i pidzame, nesto skuplje, mislim da bi vas izasao 2500din komplet. Tu su i raznobojne i shashave carape, papuce, patofne... Svega ima. Vredi svratiti :) Takodje ponuda nakita je sjajna: narukvice 490 dinara (nekoliko narukvica koje se nose zajedno, sa bisercicima, cirkonima, ima raznih varijanti), mindjuse 490, prstenovi 490, rajfici za uvece sa cirkonima 790 dinara, snalice raznorazne.. Videla sam i sminku: sjajevi za usne i lakovi tipa 3 za 490 din, izgledali su onako bas slatko :)

Vece sam provela pretrazujuci peacocks sajt u potrazi za nekim close up slicicama komada koje sam videla - naravno, mi verovatno nismo dobili sve komade sa sajta ali jedan dobar deo jesmo. Evo moje preporuke:


I was so delighted to see new Peacocks London shop opened in the center of Belgrade :D We did have them here before, but not that close to my shopping destinations. I believe all other shoppaholics will be delighted too :) The shop is pretty big, nicely and simply decorated, tho mirrors are hard to find. There's looots of stuff in it. From pijamas, home slippers, lingerie, to jackets, boots, jeans, dresses for special occasions. The quality of most of the stuff is average, but when I look at what they are trying to sell us in Zara, Bershka, even Mexx lately, with those high prices, I start to like Peacocks even more, beacuse prices are average too. I can only imagine the stampede of girls in that shop when sales start :D I saw bunch of beautiful stuff in there, I'm really looking forward to shopping and putting some of them into my closet asap. Here are some of my favorites:


XoXo

Venoma


4 comments:

  1. i ja sam bas skoro prvi put bila tamo, n.yorker mi je takodje bio prva asocijacija. ja kapiram da ce na rasprodaji sve biti dzabe:)

    ReplyDelete
  2. super! dok ne udjem , ne vidim i ne ispipam ostacu suzdrzana! :)

    ReplyDelete
  3. Kako su mi korisni samo ovakvi tvoji postovi!:)
    Bas planiram da se prosetam do tamo i zavirim:)

    ReplyDelete
  4. Obavezno treba svratiti i sto Vanja kaze, ispipati xD ;)))

    ReplyDelete