Shopping novosti (akcije i rasprodaje u Beogradu) :)

November 19, 2010 Venoma 6 Comments



Ovako drage dame, nisam se nesto svrckala po gradu u poslednjih par dana, tako da vam prenosim sva suskanja na koja sam naisla na jednom mestu:

Pre svega, Women's secret nastavlja sa akcijama, ovoga puta na kupovinu od 4000din dobijate popust u iznosu od 1000din (nisam sigurna da li za tu ili sledecu kupovinu. Akcija traje do 30. novembra.

Mexx, takodje do kraja novembra, uz svaku kupljenu jaknu ili kaput poklanja sal i kapu.


Katrin radnja ima popust od 20% na ceo asortiman (to je ona radnjica sa simpaticnim stvarima u onoj robnoj kuci kod Beogradjanke)

AMC je takodje poceo sa rasprodajama, suska se o bas snizenim cenama, pa ko voli nek' baci pogled.

Noc kupovine u Merkuru je veceras (petak 19.11.2010) i bice 10% popusta na ceo asortiman, a traje od 19h do 22h. Nisu se bas nesto pretrgli sa radnim vremenom doduse, niti je na akciji asortiman koji je vec na nekom snizenju ili gradjevinski materijal. Ali ako vam nesto drugo treba, vredi otici veceras :)

I za kraj Legend daje 20% popusta ako vam je rodjendan (sto inace radi i Novecento). Do kraja novembra imaju akciju da na svaki racun preko 5000din daju popust od 20% na sledecu kupovinu.

To je sve za sada :) Za prethodne shopping report-ove kliknite ovde ili na 'sales' kategoriju na vrhu bloga.

XoXo

Venoma


6 comments:

  1. mislim da ću morati što prije u beograd u jedan dobar shopping!!!

    ReplyDelete
  2. Zar je ovde bolje nego kod vas? :) Neeema sanse, bi imate H&M zar ne :D

    ReplyDelete
  3. aaaa, nemaju oni H&M. tek sledece godine... A ovo sa rodjendanima i kupovinom mi je smesno... Ko c jos na rodjendan da ode u Legend ili Extreem Intimo da kupi nesto... :P

    ReplyDelete
  4. A mi necemo H&M dobiti ni one tamo godine :( A za rodjendan.. Pa ima zaludnih ljudi xD

    ReplyDelete