Impossible boots - new trend... or not?

January 09, 2011 Venoma 11 Comments

Penelope Chilvers je plasirala na trziste cizme pod nazivom "Impossible boots" i za njih se prica da su "nove UGG-sice", da ih nose razne poznate licnosti i da ce zaraziti svet... Samo ih dobro osmotrite:

Penelope Chilvers has made these "Impossible boots" and for them they say that they are "new UGG boots", that celebrities are crazy about tham, and that they will become wanted and famous... Just take a good look at them:



Da li biste zaista nosili ovako nesto? Ne sumnjam da ce biti prava pomama za njima, sto celebrity obuje to zele svi, ali ovo je malo previse konformizma.. I jos kosta 320 funti. Sve sto imam da kazem je, zali Boze para..

Would you really wear something like this, and be quite sure that you look awesome and stylish? I don't doubt that they will be sold in thousands, but isn't this a little too much.. And they cost 320GBP.. All I have to say is, thats a lot of money going to waste...


11 comments:

  1. buni me ovaj spic, ali mi je simpa ova sivo/crvena kombinacija, da li bih nosila? ni sama ne znam! ako su tople i odlicne za sneg da, ako nisu, onda i ne bih! :)

    ReplyDelete
  2. These look extremely comfortable. I don't know if I think they're the next trend but they're definitely cute! You have a great blog!

    xx
    www.dragonnfruit.com

    ReplyDelete
  3. if they had good grip I would probably wear them but I doubt I would think that I was looking very stylish. although for 320 I am sure I could find something practical and stylish

    ReplyDelete
  4. ovom svet ne treeba josh ruznih chizmica :/

    ReplyDelete
  5. Videla sam ovo...malo me asociraju na patuljke :/

    ReplyDelete
  6. jao draga, kad bi ti rekla da pola Milana nosi ovakve i slicene MOU cizme nebi mi verovala! tako da je trend vec stigao

    ReplyDelete
  7. @bamby verujem da nose, pola sveta je bez sopstvenog mozga... Kombinacija boja je relativna stvar, ovde se radi o obliku, ni u ludilu ne bih obula ovako nesto O.O

    ReplyDelete
  8. sto rece venoma, kombinacije boja nisu problem.. danas kombinuju i po50 boja na jednoj stavri..ali ima je oblik ocajan i nekako su ruzne..ja licno ih nikad ne bih obula...:))
    www.svatkitza.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Impossible, indeed. (Unless you`re an Eskimo)

    ReplyDelete