Lovely evening with lovely people :)

January 16, 2011 Venoma 8 Comments

Sinoc sam licno imala prilike da se upoznam sa nekim divnim ljudima sa kojima sam se do sada samo kuckala i gledala online, a neke od njih sam poznavala samo preko tekstova koje su objavljivali za Wannabe online magazin. Ima vec neko vreme otkad kuckam povremeno za njih neki tekstic o modi, trendovima, snizenjima i tako tim stvarima, za sad ostvarujemo lepu saradnju. Slicice sa celom ekipom cete videti na Wannabe -u za koji dan, a za sada evo slicica nas blogera ;)

Last night I had a chance to meet in person a lot of lovely new people that I only knew online, or read what they wrote in Wannabe magazine. Maybe you have noticed, I wrote a few articles for them so far, and we seem to get along quite well :) Pictures with the whole crew you will be able to see on Wannabe in few days, but for now, here's a few pics of us, bloggers :)

Dino boy u elementu i moja malenkost


 Jovana i Anastasija :)


 Anastasija, Tijana, ja i Jovana


 Dino i Branislava u sred photo-shooting-a :)



I za kraj svih 5 blogerki, s leva na desno, ja, Tijana (Heels and voyages) , Jovana (Cipelica - stiklica) , Anastasija (Butterfly dreamer) i Branislava ( Divine world of fashion).

Ne znam kako vam se svidjaju fotke ali meni ste svi mnogo slatki :) Nadam se da cemo se opet gledati uskoro :))
XOXO

Venoma


8 comments:

  1. Suuuper su slicice! Znaci ponavljamo ovo pod hitno,ali u punom sastavu!

    ReplyDelete
  2. Simpaticne su fotkice, jedino mi je ova predzadnja smesna. He,he...ne znam da li sam htela nesto da kazem pa sam napravila ovakvu facu. :D

    ReplyDelete
  3. Divno i slatko!:) Samo sam ja na ovoj drugoj slici uzasna, ali ajde...Stvarno su preslatke slicice i lepo sto smo se konacno upoznale!:)

    ReplyDelete
  4. Ma dajte devojke sta se brinete, pa ja na svim slikama izgledam kao bodyguard xD

    ReplyDelete
  5. bravo za vas!!!!drago mi je da ste se upoznale, provele, uzivale!!!

    ReplyDelete