Zlatokosa / Tangled

January 05, 2011 Venoma 6 Comments


Da se preselimo malo sa modnih pisti u bioskope :) Sigurna sam da ste svi culi pricu o Zlatokosi aka Rapunzel, zavisi ko je odakle i od koga je cuo pricu. Prica ima vise imena, ali uvek iste likove i isti zavrsetak. Dobra vest za ljubitelje pravih Dizni filmova je sto nam u bioskope 20. januara stize "Zlatokosa" odnosno "Tangled". Mnogo bolji film od njihovog prethodnog ostvarenja pod nazivom "The Princess and the frog" koji na mene nije ostavio preterani utisak.

"Tangled" je stvarno pravi Dizni animirani film. Staje rame uz rame sa Pepeljugom, Snezanom i 7 patuljaka, Malom sirenom i ostalima. Fenomenalan je, od pocetka do kraja. Tokom gledanja sam shvatila da cu ga sigurno odgledati bar jos 10 puta i da mi nece nimalo dosaditi. Ne mogu vam opisati koliko se vidi posvecenost svakom od likova pojedinacno, sjajno su odradjeni. Inace nisam fan onog silnog raspevavanja u Diznijevim filmovima (valjda to ide s odrastanjem) ali u ovom filmu mi cak ni to nije smetalo, pesme su postavljene na prava mesta tako da se niko ne smori tokom gledanja.


I'm sure you've heard the story about Tangled once in your life :) The good news is that now, thanks to Disney you can watch it on the big screen too! And unlike the last one "The Princess and the frog", Tangled is a movie that can stand right next to Little Mermaid, Snow White and others. It's a real Disney movie. I loved it! I think I could watch it 10 more times right now and not get bored of it. I can't describe you the dedication of the makers to every single character, they are all done so wonderful. I not a fan of too much singing, which you can often hear in Disney movies, but this time the songs were on the right places and I didn't get bored. I loved the movie, completely!





 (izvor/source)
Omiljeni lik mi je definitivno kameleon, nisam skoro videla nesto tako slako, izrazajno i emotivno u animiranom filmu <3 Svaka preporuka da pogledate Zlatokosu :))

My favorite character is the chameleon, I haven't seen such a cute and emotional little creature in a movie for a very very long time <3  All recommendation from me for Tangled, everybody should watch it :))

XoXo

Venoma

Follow me on bloglovin', facebook,or lookbook .


6 comments:

  1. Meni je jako zao sto sam izgubila nit kad su u pitanju Disney animirani filmovi i stvarno dugo nisam nista pogledala. Izuzetak je 'How to train your dragon' od Dream Works-a, predobar i jako sladak crtic. Ovaj cu sigurno da pogledam i to u kinu da ugodjaj bude potpun!

    ReplyDelete
  2. Jaooj jedva čekam da pogledam ovaj film!:) Gledala sam inserte i bas je super koliko vidim!

    ReplyDelete
  3. Zlatokosin decko je kombinacija Aladina i Erika, cini mi se iz Male sirene, ocigledno rodjak :D

    ReplyDelete
  4. @silvija meni se cini da lici strasno na Princa od Persije xD

    ReplyDelete
  5. Hey, evo ja sam upravo stavila tvoj link! :)

    ReplyDelete