Finalne rasprodaje / FInal sales 50-70% off

February 01, 2011 Venoma 2 Comments

Da, drage moje, napokon smo zakoracili u mesec februar i mogu zvanicno da kazem da su dani zimskih rasprodaja skoro odbrojani. Ostalo je jos svega nedelju-dve, u zavisnosti od radnje, da se zimske stvari prodaju i zamene novim, prolecnim kolekcijama. Sto znaci da vam je ovo prava sansa da ugrabite nesto od onoga sto je ostalo na policama po izuzetno povoljnoj ceni - a mozda je i bolje reci po realnoj ceni. Vecina radnji trenutno daje popuste od 50%-70%. Mozda ce vas obradovati cinjenica da radnje nisu toliko opustosene kao prethodnih godina. Razlog tome je pad kupovne moci stanovnistva (kao i uvek), oslabljen dinar, to sto su ljudi tokom praznika trosili i sta imaju i sta nemaju, pa se sad dugovi vracaju, i tako dalje, da vas ne davim ovim mojim ekonomskim detaljima ;) Dakle, ove sezone postoje vece sanse da je ono sto biste zeleli da kupite jos uvek u radnji :) Prakticno sve radnje trenutno daju ovoliko popusta, samo neke medju njima su Mango (70%), Accessorize (70%), Diesel (70%), Brankodeks (60%), Terranova(70% odnosno finalna rasprodaja), Calliope (70%), Nicola's (60%), Intimissimi (50%), Calzedonia (50%), P.S. fashion (70%), svi brendovi Fashion Company (dakle Guess, Miss sixty, Replay, Bata, Fornarina itd. 50%, ocekuje se 50% + 20% na kasi sredinom februara)... U sustini nema radnje u kojoj rasprodaje nema, samo je pitanje da li se popust odnosi na sve artikle ili deo artikala, odnosno koliko je artikala ostalo u ponudi.

Zelim vam srecan lov na snizene krpice i cizmice :) Malo detaljnije nformacije o dosadasnjim rasprodajama mozete uvek pogledati ovde.

XoXo

Venoma

For all my foreign readers, this is one of my sales reports for Belgrade, city I live in, so forgive me for not translating it :) Please check out my other, bilingual posts ;)


2 comments:

  1. jaaaaaaaao shhhhhhhhhhhh
    ja sam jedini kreten na ovom svetu koji se spiskao sve novce na pochetku februara :((((
    tako da do kraja nishta. ne gledam. ne chujem. ne gledam.
    mmmm

    ReplyDelete
  2. mislim da sam ja zavrsila sa svojom kupovinom! :)

    ReplyDelete