NewYorker accessories

February 18, 2011 Venoma 18 Comments


 Stigla je nova kolekcija aksesoara u NewYorker, kojom sam ja blago odusevljena, sto cete moci da vidite sa slicica mog najnovijeg ulova :) Nije sa rasprodaje, kupila sam ih po punoj ceni u strahu da ne nestanu, kao sto u NewYorkeru mnogih stvari brzo nestane zbog pristupacne cene. Vecina ljudi koji dolaze u Usce obavezno kupe nesto u NewYorkeru, koji je jedna od najpovoljnijih radnji tamo, pa je jednostavno nezaobilazna. 

Ovoga puta obogatila sam svoju kolekciju nakita sa dva prstena, jednim u obliku foto-aparata i jednim u obliku kaisha, i divnom narukvicom sa nitnama u koju sam se zaljubila na prvi pogled i morala sam da je imam. Otprilike je vristala moje ime sa police :D Sto se cena tice (znam da vas zanima ;) ) prstencici su oko 500din a narukvica oko 800. Uzivajte u fotkama, nadam se da ce vam se dopasti :)


 The new collection of accessories in the New Yorker is here, which I am mildly impressed with this, what you will be able to see in the photos of my latest catch :) I didn't buy it on sale, I bought them at full price in fear that they will be gone very soon, like many things in New Yorker quickly disappear because of affordable prices. Most people who come to the Usce shopping mall buy something in the New Yorker.

This time I enriched my collection of jewelry with two rings, one in the form of camera and one in the form of a belt, and a beautiful bracelet with studs which I have fallen in love at first sight and I had to have it. It approximately screamed my name from the shelf :D Ask about the prices (I know you're interested in it;) ), rings were around 5euro each, bracelet around 8euro. Enjoy the photos, I hope you will like it:)


 










18 comments:

  1. ovaj prsten fotić je super...slažem se za New Yorker i ja volim otići i uvijek nađem nešta ;)

    ReplyDelete
  2. @moderndaydamsel thank you for following and commenting :))

    @dino bas mi je drago sto svracas na moj blog :) A NewYorker je keva za razne dzidza-bidze :)

    ReplyDelete
  3. prati ja prati, ali zbgo vremena uvijek nekako zaboravim komentirati, ne brini ;) svarti na blog u komšiluk hehe

    ReplyDelete
  4. Pratim i ja tebe, mislim da si jedini muski bloger kojeg pratim :) Sto se ne pojavi na sastanku za wannabe pre koji dan? Nisi bio u BGu?

    ReplyDelete
  5. sad sam vidio kako sam napiao komentar gore, kao da sam nepismen :/

    e pa nisam bio u Beogradu, bilo mi žao što nisam mogao doći, ali ajde šta je tu...bit će još sastanaka pa ćemo se družiti ;)

    ReplyDelete
  6. Obavezno :) p.s. upravo sam skapirala da si iz nekog razloga izostavljen iz mog blogrolla, moram brzo to da ispravim ^^

    ReplyDelete
  7. prelepo prstenje!! jako mi se dopada!
    yecilii.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. fotoaparat kao prsten-divnoooo :))

    ReplyDelete
  9. Prsten aparat je fenomenalan kao i narukvica..:D

    ReplyDelete
  10. Note to self: kupiti prsten-aparat a.s.a.p.! :D

    ReplyDelete
  11. aaa kako je dobar fotoaparat-prsten!!!;D

    ReplyDelete
  12. You have won an award: http://frkbilmerke.blogspot.com/2011/02/award-versatile-blogger.html

    xx

    ReplyDelete
  13. Ovde se odvija masovan worship prstena foto-aparata xD Drago mi je da vam se svijda devojke! :D :D Hvala vam sto me posecujete :))

    ReplyDelete