Poslednje zimske rasprodaje i nove kolekcije / Last winter sales and new collections

February 09, 2011 Venoma 10 Comments

Vec smo debelo zagazili u prvu polovinu februara i vecina radnji u Beogradu je vec delimicno opremljena novom prolecnom kolekcijom. Takodje, jedan dobar deo radnji i dalje ima ogroman izbor snizenjih stvarcica, pretezno odece. Mislim da sam pominjala u poslednjem shopping report-u razloge tom neobicnom fenomenu na ovogodisnjim rasprodajama. U svakom slucaju, ako mislite da ste zakasnili da nesto lepo kupite na rasprodaji ove zime, znajte da niste.

Bershka ima pola radnje samo u stvarima koje su na rasprodaji. Springfield je sam sebe nadmasio sa snizenjima ove sezone, iako i on radi onu odvratnu stvar zvanu ''sacuvamo negde stvari koje nismo hteli dalje da snizavamo prethodnih sezona, pa po toj poslednjoj ceni koju smo dali tada pokusamo da prodamo u nekoj od narednih sezona'' (pisala sam svojevremeno kako je to radio i Accessorize, a mislim da i dalje to radi). Medjutim, cene su skoro pa smesne u Springfieldu trenutno. U Uscu su pretezno carovale muske stvari, stoga dame, eto savrsene prilike za kupovinu povoljnog a lepog poklona za vasu jacu polovinu ;) U NewYorkeru je napokon pocelo neko malo normalnije snizenje na donji ves (nakon sto su podigli cene za 10-30% svim artiklima pre koji mesec). Ima divnih kompletica, zezalica, za svaku zenu po nesto, osim ako vam sinteticki materijali toliko smetaju. U Kotonu sam videla divne jesenje (a mozda mogu da prodju kao zimske ali su kratke) jaknice za samo 2000din u nekoliko nijansi, verovatno bih kupila sebi jednu da vec nisam opremljena tom garderobom. Imaju lepe povoljne crvene kapute, razne lepe majice neznih nijansi za male pare koje se mogu koristiti kao potkosulje, simpaticne cipele, ne preterano kvalitetne, ali po zaista niskoj ceni u poredjenju sa ostatkom Usca. Maksimalno preporucujem da posetite ovu radnju. Zara je snizila majice u TRF delu na 500 a one u Basic delu na 700, sto je bas lepo od njih. Postoji nekakva sansa da izvucete u svemu tome nesto sto nije krpa za brisanje prasine. Kolika je ta sansa, ne znam, nisam pokusavala xD Fashion&Friends i dalje daje 50% popusta, radnja je dupke puna stvari, kao da nista nije ni prodato na ovom snizenju. Ne bi me cudilo da zapravo i jeste tako. Izgleda da svi cekamo 50%+20%.

Ali dosta o rasprodajama, uvek mozete videti moje prethodne shopping reportov-e ovde. A sad malo da pricamo o novim kolekcijama ^^ Kao sto rekoh, u svakoj radnji postoji bar neki preview onoga sto nam dolazi uskoro :) Svi ljubitelji krem boje ce biti vise nego odusevljeni, od krem i braon ne moze da se zivi ovog proleca izgleda x) Mene iskreno nijedan artikal jos nije osvojio na prvu loptu. Jos se nisam zaljubila u nesto ove sezone :D Da ne duzim preterano, evo nekoliko slicica koje sam uhvatila za vas, sto stvarcica na snizenju, sto novih kolekcija:

 NewYorker, zanimljive platforme


 NewYorker, bele kosuljice sa cipkom na snizenju


 Ceo leopard print na snizenju u NewYorkeru


 Tanki kaisici, cini mi se nova kolekcija, NewYorker


 Baletanke raznih boja, povoljne, ali ne znam koliko udobne, NewYorker


 Kaisevi sa zlatnim aplikacijama na snizenju, ovaj levo je bio 390din, i bio bi moj da sam uspela da ga nadjem u bilo kojoj drugoj boji, NewYorker


 Nova kolekcija nakita u NewYorkeru, dopadaju mi se ove stilizovane nitnice ^^


 Ogrlica sa visecim detaljima, NewYorker, nova kolekcija


 Fornarina, nova kolekcija, lep izbor svedenih cipelica, a i one baletankice su mi preslatke


 Fornarina pojasevi u raznim bojama, nova kolekcija, meni se mnogo dopadaju.


 Killah, delic nove flashy kolekcije


 Koton, jako lepe crne cipele na pertlanje na snizenju


 Koton ponco/pelerina na snizenju, boja je jos lepsa od ove sto se vidi na slici


I za kraj Stradivarius / Bershka, nisam sigurna koja tacno od ove dve radnje xD prvi pogled na novu kolekciju, lep sesiric i cipele sa masnicama.

Nadam se da ste uzivali u ovom kratkom pregledu i da vam je bio koristan :) Do sledeceg shopping report-a

XoXo

Venoma

P.S. For all my foreign readers, this is a post about local sales and new collections in my town, so I didn't translate it. In case you would still like to read it, please use google translate :) Thanks for understanding :)


10 comments:

  1. Super su mi ove narukvice sa nitnama iz NY... našla sam tu par divnih lančića na sniženju za 1 euro!
    A što se rasprodaja uopšte tiče, baš nešto i nisam zadovoljna kako sam prošla jer sve što sam konkretno tražila već je bilo razgrabljeno.
    Oh well :)

    ReplyDelete
  2. @D. Ni ja nisam neki fan bez i braon. Doduse moram jos neku boju da uvucem u svoju paletu ove godine. Razmisljam o sivoj, ali razmisljacu ipak jos malo ;) Ljub :*

    @I shopped Zelim ti sledeci put vise srece u lovu na rasprodaje ;) U ovom NY je sav nakit bio razgrabljen jos na pocetku rasprodaja nazalost :S

    ReplyDelete
  3. Venoma, je l ima ovih baletankica iz NY u jos nekoj boji (osim crne i braon)? Ja ih uzimam vec 3 godine unazad i izuzetno sam zadovoljna, ali posto uglavnom kupujem crne, sada bih promenila malo. Hvala ti na ovom postu. :)

    ReplyDelete
  4. @minja
    @fashion ranger

    Tnx for visiting and commenting <3

    @ svetlana, mislim da ima tih baletanki u jos boja u NY, ne mogu da tvrdim 100% ali nekih 80% sam sigurna :) Nema na cemu, srecno u potrazi :)

    ReplyDelete
  5. zavrsila sam sa njima :) sada gledam nove.... mmmm...sve je divnoo!!

    ReplyDelete
  6. volim ove tvoje "snizenja" postove :)

    ReplyDelete
  7. Sta da radim kad sam addicted on sales :)))

    ReplyDelete
  8. Super post!!:) Simpa su bas ove cipele na prvoj slici!

    ReplyDelete
  9. Drago mi je da ti se dopada Stasho :) I meni se jako svidjaju ove sa prve slike ^^

    ReplyDelete
  10. @opsednuta bershkom
    Shvatila sam , u redu je xD XD :**

    ReplyDelete