Immocentar shopping day, akcija popust na popust

March 04, 2011 Venoma 4 Comments



Medju standardnim sezonskim rasprodajama uvek se nadje poneki dogadjaj poput ovog u Beogradu. Samo se mesta i sponzori smenjuju. Ovog puta u Immocentru se u nedelju 6. marta odrzava akcija ''popust na popust''. Imali ste prilike da procitate moja iskustva iz Immocentra prosle nedelje. I ma koliko da volim rasprodaje i ovakve akcije, ja ne verujem da cu otici tamo, jer sam skeptik, a i daleko mi je x)

Ali za vas koji ste mozda u blizini ili vas ne mrzi da svratite, evo dodatnih informacija: Immocentar, Gandijeva 21, blok 64, ce tada raditi do 21h i bice organizovana raznovrsna zabava za decu i odrasle. Pokrovitelj je magazin Stil, koji organizuje i photoshooting u 19h za sve zainteresovane, uz mogucnost da one koje najbolje prodju ucestvuju u izradi sledeceg Stil editorijala. Oni koji sa sobom ponesu najnoviji broj magazina Stil ce moci da se fotografisu sa poznatim licnostima (kojim to ne pise) i sve ce to osvanuti na fejsu a nesto mozda i u casopisu. Najbolje ocekuju i nagrade (ako neko bude isao i video te nagrade, javite mi, bas me zanima sta su :D ).

Ko ide, zelim mu uspesno pronalazenje popusta na popust :)

XoXo

Venoma

For all my foreign readers, this is a text about a local sale so thats why it's written on Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) XoXo Venoma


4 comments:

  1. mnjaaaah sve i da daju za dzabe tamo bi se slabo shta pronashlo :/

    ReplyDelete
  2. True x) Doduse sve se moze kad se hoce :D

    ReplyDelete
  3. ne pamtim kad sam tamo bila, a volela sam ga nekada dok je bio topshop i ostale radnje.... :)

    ReplyDelete
  4. Eh, ja sam Top shop i ostale posecivala u Ziri.. Steta sto ih sve pozatvarase :(

    ReplyDelete