Grazia shopping night maj 2011 u Beogradu (najava)

April 10, 2011 Venoma 11 Comments

 Da drage moje, jos jedan Grazia shopping night je pred nama. Po najavi, ovaj ce se odrzati u centru Beograda i u Delta city-ju 13. maja 2011 godine :) Ono sto je zanimljvo ovog puta jeste da se ja uopste ne secam da su ranijih puta najavljivali ovu manifestaciju toliko unapred - vise od mesec dana. A sigurno znate sta to znaci: jos enormnija guzva od onih prethodnih godina. U centu tu i tamo, ali u Delti sigurno nece moci da se dise.

Takodje, veoma lepo takticki izvedeno, 13.maj je bas dve-tri nedelje pre pocetka prvih letnjih rasprodaja. A mogu da se kladim da ce isto tako biti lepo takticki izvedeno da popusti budu upravo ti, pocetni popusti. Mislim da niko nikada na Grazia shopping night-u nije kupio bilo sta sa 70% popusta, koji oni toliko najavljuju svaki put. Ako ima neko ko je to uspeo da izvede, neka se javi molim ga lepo :) U svakom slucaju, ako vec cekate do sredine maja da nesto kupite iz prolecnih i letnjih kolekcija, onda sacekajte jos par nedelja do znacajnijeg popusta, stvarno se isplati, a i ne dozivljavate nervni slom ispred kabine i jos jedan ispred kase kada vidite koliki su redovi u pitanju. Kao da dele stvari besplatno!

Ipak, ja volim Grazia shopping night, jer se iz njega ipak neka korist moze izvuci, iako zivci ostaju u deficitu neko vreme. Naime, moze se desiti da na snizenje dospeju stvarcice koje su inace retko ili nikad na snizenju: nakit od plemenitih metala, kozmetika, parfemi i slicno. Prosli put sam tako kupila parfem u Jasminu vrlo povoljno, o tome ste mozda citali u ovom postu. Verujem da ce i ove godine ucestvovati te radnjice, a zbog toga se vredi iscimati.

Moj savet: uhvatite najbolju drugaricu ili jos bolje, ako imate, decka sa jakim zivcima, i pravac parfimerija ili neka radnja slicnog tipa :) Akcije i snizenja na koje mozete naici u Beogradu uvek mozete procitati na mom blogu ovde, a uskoro mozda postujem jos koji mini postic o tome, nije da se ovi nasi trgovci nesto preterano trude oko svojih kupaca trenutno ;) Do tad,

XoXo

Venoma


For all my foreign readers, this is a text about a local sale so thats why it's written on Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) XoXo Venoma



11 comments:

  1. sounds like fun! which we had one in my city!

    http://jaelikesclothes.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Bas su naivni:)
    U Delti ce sigurno biti ogromna guzva

    ReplyDelete
  3. Mene hvata panika od shopping night.. U pravu si za parfimerije, mislim da to jedino vredi!

    ReplyDelete
  4. Volim ove tvoje postove! :)))
    Ici cu na ovaj shopping night ako budem imala para tada, jer Office shoes daje popuste, doduse jadne aliiii na 5000 koliko kostaju one sandalice ustedecu 1000 ako opet daju 20% :)
    Prosle godine sam u GSN-u kupila isto sandale :))) i od tada mi je ta manifestacija draga nekako i radujem joj se :D

    (inace, te iste sandale je u avgustu Anchy kupila za 1400 din, daleko manje nego ja, a moj broj xD ali ali ali zivci su zeznuta stvar a ja ih nemam! :D )

    ReplyDelete
  5. Na svaki ovaj tvoj post o popustima i shopping nocima se skoro rasplacem. Nedostaje mi Bg i nedostaje mi kupovina u Bg-u :(
    A mene je groznica uveliko zahvatila, ne zanima me da cekam na popuste i prvi put kao da me uopste ne zanima koliko cu novca potrositi, kupujem kao luda!

    ReplyDelete
  6. Minni nemoj plakati kao Boga te molim :D Moji postovi treba ljude da usrece xD

    ReplyDelete
  7. Srce, bolja si od Googla :D
    Oni jos nisu ovo objavili, ti jesi :D

    Carice :D

    ReplyDelete
  8. Bas su dosta ranije najavili! Uvek je dobro nesto pre toga pikirati, i posle samo uzeti, tako sam ja prosle godine uzela fenomenalne cipele u Milenijumu...:)

    ReplyDelete
  9. Hhahahahahah, Jovana primala sam komplimente na racun ovih postova, ali ovakav jos nisam xD Hvala!

    Stasho, ja sam prosle godine u Milenijumu u onom outlet centru propustila Ferre torbicu na Grazia shopping night-u, i dalje patim, smrc... Al' i na snizenju je bila 17000, tako da, ono xD Ljubim te :*

    ReplyDelete