Kafa, ljuljaska i duga... / Coffee, swing and a rainbow

April 03, 2011 Venoma 13 Comments

Ove slicice od juce nisu bile namenjene blogu, ali sam posle malo nabedjivanja popustila jer su mi se bas dopale :) Setala sam gradom i dozivela ekstazu kada sam u centru videla ljuljaske u jednom kaficu. Poslednji put sam pila kafu iz ljuljaske proslog leta na Adi. A da vam ne pricam koliko volim ljuljaske. :D Kafic ima neko ime kojeg se ne secam, nije imao ni sejk od banane ni koka kolu zero, pa sam na kraju zavrsila sa hladnim nesom. Daj sta das, sve za ljuljasku xD Uzivajte u fotkama.

These pics from yesterday were not intended to be posted on my blog, but after a little convincing I gave up because I just liked them very much:) I walked the city and experienced tan ecstasy when I saw swings in the center of the city in a cafe. The last time I drank coffee from the swings was last summer at Ada lake. And I can't tell you how much I love swings. :D Cafe has a name that I do not remember, it did not have a banana shake or Coke Zero, so I eventually ended up with cold Nescafe. Whatever, I would drink anything from a swings xD Enjoy the photos.



Stvarno sam se nauzivala :D / I really enjoyed myself :D


Svi koji su se juce popodne zadesili u centru Beograda su videli pravu prolecnu kisu, koja pada dok sije sunce... Nisam tip koji voli da se ljubi/igra/seta po kisi, ja sam tip koji uvek nosi kisobran u torbi :D Medjutim, bilo je nesto divno u vezi svega toga... :)

All those who were yesterday afternoon in the Belgrade center have seen real spring rain that falls while the sun shines ... I'm not the type who likes to kiss / dance / walk in the rain, I'm the type who always carries an umbrella in my bag: D However, there is something wonderful about all this ... :)


Divna je, zar ne? <3 / Lovely, isn't it? <3

XoXo

Venoma


13 comments:

  1. jaoooo venoma Å¡to ova kafa ili Å¡ta je super izgleda mljaaac

    ReplyDelete
  2. Slatke su slicice,kafa izgleda mljac!:)

    ReplyDelete
  3. cini se kao da si provela lep dan!kafa izgleda stvarno mljac!I ti si mnogo slatka,ali nazalost moram ti reci da mi se majica bas ne dopada!

    ReplyDelete
  4. juce su izgleda svi uhvatili dugu! :) neka si ti nama uzivala! :)

    ReplyDelete
  5. Hvala na komentarima devojke (i Dino x) ), veliki pozdrav za sve vas :* :* :*

    P.s. kafica je hladni nes, prsten je kupljen kod 'Srecnih srecica' preko fejsa, a majica je dobijena na poklon, jeste blago ekscentricna, meni se dopada, mada kapiram da nije po svacijem ukusu :)

    ReplyDelete
  6. Venoma ne znam zasto ali primetila sam da od svih blogova koje pratim najvise volim da citam tvoj!Zanimljiva si mi,svidja mi se kako izvestavas o snizenjima i nekako me nesto bas vuce ka tvom blogu.Veliki pozdrav iz Nisa!

    ReplyDelete
  7. Jaoooo, to izgleda taako ukusno! :D
    I ladno su svi pomenuli tu cuvenu dugu a ja je nisam ni videla zahvaljujuci SM ;) hahahahha

    P.S. Vidim kola u pozadini ali naslucujem da nije ovo ta prica? :D

    ReplyDelete
  8. Maro nije ovo to, ovo je neplaniran post, a u pozadini je neki ludacki 'trocikl', automobila nema toliko x) Bice do kraja nedelje obecava :* :*

    Hvala Aleksandra na divnom komentaru :) Nadam se da ces me citati i u buduce. Pozdrav za Nis :))

    ReplyDelete