Prolecne akcije i snizenja, maj, Beograd

May 14, 2011 Venoma 9 Comments

Drage moje, kao što verovatno znate, sinoć se održao Grazia shopping night u Beogradu :) Već sam svoje mišljenje o datom događaju iznela u najavi istog, a rado bih vam priložila i spisak popusta, da dati event nije prošao dok sam ja čekala da se Blogger smiluje i vrati u normalu. Ali nećemo o tome. Evo nečeg što će nas sve oraspoložiti - novi sales report sa moje strane :)

Kad su u pitanju sniženja, maturanti su baš u centru pažnje ovih dana ;)

Legend nudi popust maturantima od 20% na tri kupljena artikla. Dakle, ako planirate da idete na maturu obučeni u Legend od glave do pete, možda to i ima smisla x)

U Dieselu možete kupiti i samo jedan komad i dobiti popust od 15% ako ste maturant, dok god je artikal iz nove kolekcije.

Fashion company (Replay, Guess, Miss sixty, Bata, Killah, Fornarina...) već tradicionalno maturantima daju popuste, 10% na prvi, 15% na drugi i 20% na treći artikal.

Zekstra se takođe potrudila da obraduje maturante - 10% na sve artikle, 30% popusta na košulju i kravata za jedan dinar uz kupljeno muško odelo.

Aldo daje 15% popusta ovogodišnjim maturantima. Ovo uvek valja iskoristiti ;)

I za kraj nakit - Monsoon i Accessorize daju maturantima popust od 15% do 22. maja. Takođe dobra prilika, s obzirom na cene.


Ako niste te sreće da ste maturant ove godine, evo malo lepih informacija o ostalim popustima:

Intimissimi vam poklanja: uz račun od 4000din kupku, uz račun od 5000din kupku i kremu i uz račun preko 6000din kupku, kremu i parfem. Traje do 22. maja. Lep gest svakako. :)

Za račun preko 2000din u Office Shoes radnji dobijate bon u vrednosti od 1000din za kupovinu Skachers Shape-ups ili SRR modela.

Urban Shop daje popust od 20% na sve artikle do 15. maja.

U Terranovi već uveliko traju neka sniženja, poslednji put sam svratila u onu u blizini Terazija, svašta nešto lepo sam videla :D

Time out daje popust od 30%, oni uvek rano počinju sa sniženjima.

U izlogu Springfield-a sam uočila tablu na kojoj je pisalo ''Polo 30%'' pretpostavljam da se odnosi na majice, ali slagaću vas :)


To bi bilo sve od mene za vas danas. Nadam se da ste se lepo proveli i nashoppingovali ako ste otišli na Grazia shopping night. Ako niste, iskoristite neki od drugih popusta koji su trenutno u toku. Sve moje stare izveštaje o sniženjima možete pogledati ovde. Do sledećeg puta,

XoXo

Venoma


For all my foreign readers, this is a text about a local sale so thats why it's written on Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) XoXo Venoma



9 comments:

  1. e venoma,meni mnogo znace ovi tvoji izvestaji o popustim, pogotovo zato sto nisam iz beograda pa tacno znam kada je pravo vreme da budem tamo..tnX :)

    ReplyDelete
  2. Nema na cemu :) To je i ideja :D

    ReplyDelete
  3. To u Terranovi moze lepo da se iskoristi :D Ili npr u Aldu :D povedemo Aninog Marka maturanta xD
    Iliiii naravno Acc ;)
    Ovo u Intimissimiju je lep gest ali bolje da su dali neki procnat nego kupku i parfem :P
    Jesi bila na shopping nightu? :) Neki ulov??? :)

    ReplyDelete
  4. Great blog :)))

    LoVe minnja

    http://minnja.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Nisam draga, imala sam neke obaveze ;) A i nisam videla nesto po sta bih zelela da odem. Jos uvek :)

    ReplyDelete
  6. Hvala za korisne informacije!:*

    ReplyDelete
  7. Hvala za korisne informacije!:*

    ReplyDelete