I like the way they smell..

June 29, 2011 Venoma 14 Comments

Moja tri najveća perfume crush -a za ovu sezonu...

My top three perfume crushes for this season ...

1. Gucci - Guilty

Neki kažu da je ovaj parfem 'već viđen', ali pošto se ja ne udubljujem preterano u tu tematiku, ja ga nisam ni videla ni omirisala ranije :) Dopada mi se kako miriše, nosila bih ga u večernjim prilikama, ali negde na jesen. Takav utisak Gucci Guilty ostavlja na mene.

 Some say that this perfume is 'already seen', but since I do not go too much into this topic, I have not even seen or smelled it before :) I like how it smells, I would wear it in the evening occasions, but sometime in the fall. That is the impression Gucci Guilty leaves on me.



2. GF Ferre - In the mood for love tender



Veliki sam fan 'In the mood for love' parfema, moj omiljeni je 'In the mood for love pure'. Ovaj 'tender' je nekako 'teži' od njega, malo 'hladniji'. Ne bih ih zamenila, ali ipak mi se i ovaj dopada.

I am a big fan of 'In the mood for love' perfumes, my favorite is 'In the mood for love pure'. This 'tender' is somehow 'heavier', a little 'cooler' too. I don't like it more than the one I already have, but I like this one anyway.


3. Dior - Miss Dior Cherie


Dior i ja smo se do sada retko slagali po pitanju parfema. Međutim, Miss Dior Cherie je to promenio iz korena. Mnogo mi se dopada ovaj parfem, da imam posao, verovatno bih ga tamo nosila. Doduše nekako mi se čini da su mogli da naprave malo bolju reklamu sa Natalie Portman. Ali dobro sad, to ipak ne utiče na miris.

Dior and I have so far rarely agreed about perfume. However, Miss Dior Cherie has changed that radically. I really like this perfume, if I had a job, I probably would wear it there. Though somehow it seems to me that they were able to make a little better advertising with Natalie Portman. But now well, it does not affect what I like about this perfume.



A u koje parfeme ste se vi zaljubili ovog leta? :)

And what are your perfume crushes for this summer? :)

XoXo

Venoma



14 comments:

  1. Ja imam prvi i morala sam da ga imam...prvo zbog reklame "blush", pa onda zbog imena opet "blush" a najmanje zbog mirisa jer nisam ni znala kako mirise...:P Na kraju ipak razocarenje...Ali moooraaaalaa sam ga imate :) Divan blog :)

    ReplyDelete
  2. Hehe, hvala Ella, drago mi je da ti se svidja blog :) reklama je vrh, a meni se i parfem dopao, nemam tako nesto u svojoj kolekciji :) Pozzz

    ReplyDelete
  3. Nisam njusnula ni jedan od ova tri jos uvek:)

    ReplyDelete
  4. @sugarbaby moras svratiti do parfimerije :D

    @D. zna, taj je relativno nov Armanijev parfemcic, mada mene nije toliko odusevio :)) Drago mi je sto me cituckas, zapitala sam se da li su te ispiti skroz sahranili :)

    ReplyDelete
  5. obozavam miss dior..za sva vremena je!!! :)))

    ReplyDelete
  6. Great choices!

    http://fashionhacks.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. E ja sam bas skoro dobila na poklon Miss Dior Cherie i obozavam ga!

    ReplyDelete
  8. Prvi je moj favorit!;)
    xoxo
    Jelena
    http://glamfabchameleon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. "da imam posao, verovatno bih ga tamo nosila" haha luda si Venoma :))) ali razumem te ;)
    Nijedan od ovih nisam pomirisala pa ne mogu da komentarisem, sem da se slozim da je poslednja reklama malo nekako mrtva :) Ili je to samo u poredjenju sa Guilty? :DDD :*

    ReplyDelete
  10. @Em thanks 4 stopping by :)

    @Glam Chameleon i @Mila hvala na komentaru :***

    @Marija, koji si ti genije, malo nekako mrtva? xD

    ReplyDelete
  11. I love Dior too.. Don't you love Chanel ;)

    Xoxo,
    UnitaTan http://unitatan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Hvala Stasho :)

    @unitatan I don't really love Chanel, it's just not for me. Maybe in a few years :)

    ReplyDelete