Prve letnje rasprodaje i snizenja - Usce, Zira i co.

June 19, 2011 Venoma 13 Comments

Drage moje, vaš omiljeni post upravo sledi. Ove sezone malo kasnim sa informacijama, nisam imala taj luksuz da ranije odvojim vreme za cunjanje po shopping centrima. Ali zato sada sve nadoknađujem informacijama iz prve ruke ;) U Ušću su već počela letnja sniženja i popusti, nisu još u punom jeku, ali daleko od toga da ne treba da prošetate i pogledate ima li nečega čime biste želeli da upotpunite svoj orman ove sezone.

Koton daje do 50% popusta na veliki deo kolekcije. To znači da su stvarčice koje možete naći tamo trenutno dosta povoljne, iako je jako mali deo asortimana zaista snižen 50%.

Mexx daje popust do 50%, većina sniženih stvari je snižena 30%, ali radnja je bila prazna kada sam prošla pored nje. Definitivan utisak koji sam stekla je da je potrebno još veće sniženje da bi se napravila gužva u toj radnji.

U Mangu je, sa druge strane, potpuno drugačija situacija. Popust isto do 50%, ali u radnji se ne može disati od gužve. Većina stvari i jeste snižena 50% ili blizu. Prodaju majice i džemperiće za 600-800din, pantalone raznih vrsta za manje od 2000din, kaputi su sniženi 50% i fenomenalno izgledaju. Radnja pomalo podseća na Zaru, stvari su pobacane na gomile i žene rovare po njima... Ja vam preporučujem da odete ujutru radnim danom kako biste na (relativnom) miru pogledali okolo, jer stvarno ima šta da se probere.

Kad smo već kod Zare, tamo rasprodaje još uvek nema, očekujem da počne krajem meseca. Ipak, od povoljnihih ponuda tamo možete naći uske pantalone u jarkim bojama za manje od 2500din i majice na pruge za 999din. Kvalitet mi izgleda pristojno, u poređenju s onim kakav ume da bude tamo.


Accessorize takođe nije počeo sa sezonskom rasprodajom, ali daje 20% popusta na veoma širok izbor japanki za decu i odrasle.

Brendovi u sklopu Fashion Company (Replay, Miss sixty, Fornarina, Killah...) daju 20% popusta na prvi a 50% popusta na drugi kupljeni artikal. Sad već kupovina kod njih zvuči optimističnije :D

Time out, po običaju, daje 50% popusta. Znate kakvu garderobu možete tamo naći i za kakve prilike, a čini mi se ni da gužve nije bilo velike u radnji.

Parfois daje popust od 30% na pojedine artikle. Koliko sam primetila, uglavnom su u pitanju određeni modeli torbi iz nove kolekcije.

Marcs&Spenser daju 20% na asortiman za plažu, imaju baš lep izbor kupaćih kostima.

Aldo daje neki popust do 30%, nisam baš sigurna na šta tačno. Gomila modela je snižena, ali čini mi se da nisu iz nove kolekcije.

U Carpisi za kupovinu torbi i aksesoara preko 6000din dobijate popust od 1200din.

U Office Shoes radnjama možete naići na modele snižene između 10% i 50%.

NewYorker i Terranova se već podrazumevaju u radnje koje nude velike popuste i pre nego što se letnja sniženja zahuktaju. Tamo obavezno svratite, nikad se ne zna na šta možete naići ;)

Što se shopping centra Zira tiče, tamo se zatvara jedan prodajni objekat i možete naći kvalitetne stvarčice brendova Esprit, Gas, Stonefly po smešnim cenama. Gužva je velika i ako nameravate da svratite, bolje požurite ;)

I par info za van Ušća, Aleksandar Junior daje 30% popusta na garderobu, zajedno sa Nicola's radnjama koje pružaju isto 30% popusta ali na sve artikle. Novecento najavljuje rasprodaju do 70%, nisam bila pa vam ne mogu reći šta je tačno na popustu. Extreme Intimo daje popust 30% na veš i asortiman za spavanje. Ah, da, i Diva u Usću daje neki popust, ne mogu vam reći detaljnije.

U svakom slučaju drage moje, počinje pravo vreme za kupovinu. Nadam se da su vam ove informacije pomogle i srećan shopping ;)

P.S. kako ja delim ove informacije sa vama i mojim prijateljicama, ne zaboravite da izdvojite koji sekund da ovaj post lajkujete, šerujete, tvitnete ili šta već obično radite, kako biste ga podelili i sa vama dragim ljudima. To je prvenstvena svrha ovog mog kuckanja :)

P.S.S. ako posedujete ili promovišete neku poznatiju radnju a pitate se zašto je nisam pomenula ovde, to je verovatno zato što nisam primetila da se u njoj odvija neka akcija za koju mislim da bi bila zanimljiva mojim čitaocima. Takođe postoje mesta u Beogradu koja retko obilazim pa o nekim radnjama koje su tamo i ne pišem. U svakom slučaju moj mail je venomamorer@gmail.com i na njega mi uvek možete slati obaveštenja o svim akcijama i sniženjima, to je lakši način da informacije dođu do mene. Do sledećeg sales reporta,

XoXo

Venoma


For all my foreign readers, this is a text about a local sale so thats why it's written in Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) XoXo Venoma



13 comments:

  1. Obozavam ove tvoje postove.Moram da odem do Manga:)

    ReplyDelete
  2. Hvala ti puno za ovaj info ! :)

    ReplyDelete
  3. Zara počinje sa sniženjima 24. juna. A ima li neko informacije za XYZ?

    ReplyDelete
  4. @miss nema na cemu naravno ;)

    @anonymous Nisam sigurna da li je tamo pocelo snizenje, sorry :)

    ReplyDelete
  5. Hvala za info Venoma, upravo videh da su moje drage sandalice sada 3000 u Officeu! :) Sto otprilike znaci da nize tesko da ce pasti :P

    ReplyDelete
  6. Svaka cast, vracam se na ovaj post, ne mogu sve da popamtim!:)

    ReplyDelete
  7. @marija, ako ih snize jos, kladim se da nece biti brojeva xD Mada mogla bi i ti da probas obucu iz neke druge radnje :D ljubim :*

    @stasha hehe, bice post tu ;) Ljuuubbbb :*

    ReplyDelete
  8. Zuti Mango (nekada preskupi) sako - sada moj! :)

    ReplyDelete
  9. oh svaka cast, kod nas popusta i da nema :(

    ReplyDelete