Otvaranje Piccolo kafe-restorana / Opening of Piccolo cafe in Belgrade

June 23, 2011 Venoma 15 Comments


Za šta služe divne letnje večeri u Beogradu ako ne za oblačenje haljina i visokih potpetica za izlazak u grad? :) Sinoć sam baš tako odevena prisustvovala otvaranju novog Piccolo kafe-restorana, ovaj put u Uskočkoj 2, na uglu sa Knez Mihailovom. Sećate se možda, zimus sam vam pokazala kako izgleda cheesecake u njihovom lokalu u Ziri. Ovog leta ću izgleda imati priliku da ga klopam i u centru grada. Ipak, sinoć sam se zaustavila na šampanjcu i jednoj choco-mocco kafi (koja je inače bila fantastična) :) Evo kako je sve to izgledalo:

What are all beautiful summer evenings in Belgrade for if I do not to wear dresses and high heels and go out into the city? :) Last night I dressed like that to attend the opening of the new Piccolo cafe-restaurant, this time in Uskočka 2, at the corner with Knez Mihailova. You remember maybe, last winter I showed you what their cheesecake looks like in Zira. This summer I seem to have a chance to eat it in the city center too. However, last night I stopped at a champagne and choco-mocco coffee (which was fantastic by the way) :) Here's how it all looked like:


Brdo ljudi je došlo na otvaranje, što je zaista otežalo komunikaciju sa konobarima, ali napravilo simpatičnu atmosferu. Tu se našla i koleginica blogerka Lily s kojom sam imala priliku da se upoznam i popričam :) Napravila sam još koju sličicu u pokušaju da vam prenesem opšti utisak :) Uživajte :)

A lot of people came to the opening, which made communication with the waiters really difficult, but also made ​​a nice atmosphere. There was also a colleague blogger Lily with whom I had the opportunity to meet and talk :) And I made a few more picture for you, enjoy! :)

DJ se pobrinuo za zanimljivu muziku u pozadini.. / DJ took care of the music in the background..
Konobar koga nisam uspela da uhvatim, osim foto-aparatom... / Here's the waiter I couldn't catch, except with my camera..
Malo mojih omiljenih modnih detalja... / Few fashion details...
Ekipa iz Oza ;) / Oz team ;)
Lily i ja <3 / Lily and I <3
I jedan deo veoma velike ekipe od sinoć :) / And a little part of a big crowd from last night...

Sve u svemu lepo iskustvo koje će verovatno uskoro biti ponovljeno. I još jedan kafić na raspolaganju za večernje uživanje u centru Beograda :)

All in all, it was a nice experience that will probably soon be repeated. And another cafe at Belgrade center for hanging out in the evening :)

XoXo

Venoma


15 comments:

  1. Lily i ti ste preslatke!!! Priznaj da ste ukrali ostalima show! ;)
    xx,K.

    ReplyDelete
  2. sjajno! nadam se da ste se lepo provele! :) i uci!!!!

    ReplyDelete
  3. Baš mi se dopada kako smo ispale na slici!
    Definitivno je vaše društvo bilo higlight događaja jer se meni nije nikako dopala usluga, staviše rekla bih da je mesto za izbegavati ako smem .
    ***

    ReplyDelete
  4. I meni se dopada slicica, pogledaj na mom profilu na fejsu, ima jos jedna ona za koju smo pozirale, dopasce ti se :))

    ReplyDelete
  5. lovely blog..following:)

    http://ina-tina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Sve je savrseno a ti i Lily predivne <3

    ReplyDelete
  7. Super slike,a ti i Lili ste preslatke!;)
    Jelena
    http://glamfabchameleon.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. Ej, vidi se da je bilo super :D
    Nekako mogu da cujem muziku koliko su dobre fotke :)))
    Vas dve ste super ;) :**

    ReplyDelete
  9. Promeni i ovde link ako ti nije problem, značilo bi mi.
    Sad je
    www.amolusso.blogspot.com

    ReplyDelete