New store in Zira / Nova radnja u Ziri - NewYorker!

August 11, 2011 Venoma 13 Comments



Znate još iz ranijih sales reportova da se u Ziri nedavno zatvorio jedan veći lokal. Kao što možete pretpostaviti, taj lokal neće dugo ostati prazan. Nedavno je obelodanjeno da je novi zakupac u Ziri upravo nemački brend NewYorker!


 
Meni koja redovno prolazim kroz Zira shopping centar je ova informacija stavila široki osmeh na lice. Sve te divne Amisu, Fishbone i druge krpice na skoro stalnoj rasprodaji sada će mi biti još bliže. Ranije me je nerviralo što NewYorker nije mogao da se nađe s ove strane mostova. Uskoro se više neću suočavati sa tim problemom :)


U svakom slučaju, novi prodajni prostor NewYorkera će se prostirati na dva nivoa i 1000m2. Radovi na trenutno najvećem prodajnom objektu u Ziri su u toku, a otvaranje je predviđeno za drugu polovinu oktobra. Jedva čekam! A vi? :)

XoXo

Venoma


For all my foreign readers, this is a text about a local shop and that's why it's written in Serbian. In case you still want to read it, please use google translate :) Love, Venoma




13 comments:

  1. Videla sam i ja skoro u prolazu, bas mi je drago sto ce konacno u Ziri biti jos jedna prodavnica (em mi je blizu, em nikad nije guzva tamo). Pomislila sam kako ce ta radnja biti premala za NY ali sad kad sam saznala da ce biti na 2 nivoa- woohoo :)

    ReplyDelete
  2. Mada im odjeća nije nešto extra kvalitetna, sviđa mi se New Yorker jer uvijek nađem kul stvari za malu malu cijenu :)
    Uživaj :)

    http://mollystylebook.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Jao super,samo se nadam da ce se malo duze zadrzati tamo:)

    ReplyDelete
  4. Radujem se tome svakako :) mada bih se vise radovala da je neki nooovim brand u pitanju :P
    Tipa H&M... Hhahahhahah, koji sam optimista xD

    ReplyDelete
  5. a jel tamo jos uvek ona radnja sa sjajnim italijanskim cipelama...? U prizemlju, od glavnog ulaza desno, pored INITIMISSIMO radnje... ti znash?

    ReplyDelete
  6. znas da mi je blizu Zira, sto se H&M nije otvorio tamo...:)

    ReplyDelete
  7. Hehe, svi zelimo H&M :)

    @marina pored intimisimija se nalazi calzedonia, a radnju ili dve odatle je multibrend radnja sa stranom obucom, ako na to mislis, druge ne mogu da se setim

    ReplyDelete
  8. Like it. :)

    xx,
    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. U ovoj radnji uvek može nešto pristojno i nosivo za sve kombinacije da se nađe, koliko god im nije neki kvalitet.

    ReplyDelete
  10. Otvaranje ducana je uvijek doba vijest! Uzivajte!

    ReplyDelete
  11. mislim da je to to... Mislim da je tamo obuca veceg kalupa... secam se da sam probala 40 i da mi je bio veliki chak! wohooo!
    Hvala M!

    ReplyDelete
  12. Ma kakav H&M. Bila pre neki dan u Italiji u njihovoj radnji. Ova nova kolekcija je uzas. Niti lepo, niti kvalitetno. Meni je zao sto je u Ziri zatvorena radnja Dorothy Perkins koja je imala jako lepu i kvalitetnu garderobu, cak i velike brojeve.

    ReplyDelete