Look of the day: Kissing summer goodbye

September 13, 2011 Venoma 17 Comments




Shirts: no name
Skirt: Terranova
Leaves ring: Six
Other rings: H&M
Wedges: Africa (or something like that)
Bracelet and earings: no name

In this post you get to see last summer outfit from my vacation. I do not want summer to pass, I just don't want anymore high temperatures. :)

Lately I have been very busy, but I will stop complaining about it as soon as I manage to get some sleep. For you dear readers, I have aslo prepared something very nice for the end of the week and something even better in the next few weeks. You'll want to see what is it, I'm sure ;) There are many more things I'm gonna do this fall. I hope you will have fun reading my blog as I am having fun while writting it. :) And also, answers to your questions are coming, you can still ask me whatever you want by leaving comments on this post.

Regarding the outfit I have nothing particular to say to you:) I can not remember the name of the shop where I picked up these wedges, I bought this shirt for 1 euro in Block 70 and I love to wear it over the ordinary shirts. Terranova Skirt is a twin skirts from this post, I liked that model a lot :D How do you like this combination?


Until my next post, 

***

U ovom postu pozdravljam leto poslednjim outfitom sa odmora. Ne želim ja da leto prođe kao takvo, samo želim da ove vrućine prođu već jednom. :)

U poslednje vreme sam veoma zauzeta i rasuta na hiljadu strana, ali prestajem da se žalim čim uspem da odspavam malo. Što će verovatno da se desi večeras, pošto noćas nisam spavala, ali najvažnije je da sam uspela da ostvarim ono što sam zacrtala (iako još uvek ni sama u to ne mogu da verujem). Vama dragi čitaoci spremam uskoro nešto veoma lepo i nešto još lepše za onu nedelju tamo. Ima i još mnogo toga što je tek u planu za ovu jesen. Nadam se da će i vama biti bar upola zanimljivo da čitate moj blog kao što je meni dok ga pišem. :) I da ne zaboravim, stižu i odgovori na vaša pitanja, koja još uvek možete ostaviti u komentarima na ovaj post. :)

U vezi ovog outfita nemam ništa posebno da vam kažem. Krenula sam do obližnjeg restorana i slikala se usput, potpuno casual. :) Ne mogu se setiti imena radnje gde sam kupila platforme, to je ona sa obućom u prizemlju Delta city-ja, sećam se samo da mi je prodavačica rekla da se radnja zapravo zove Arfika, ali na njoj piše nešto drugo. Ovu majicu sam kupila za 100 RSD u bloku 70 i obožavam da je nosim preko običnih majica u boji. Suknja iz Terranove je bliznakinja suknje iz ovog posta, mnogo mi se dopao model :D Kako se vama dopala kombinacija?

Do sledećeg posta,


XoXo

Venoma


17 comments:

  1. Super je suknjica, odlicna za kombinovanje. Imam jednu slicnu i mnogo je volim :))

    ReplyDelete
  2. Te platforme su prelepe i nadam se da si ih nosila mnogo cesce nego sto si ih ovde pokazivala ;)
    Odgovor na tvoje pitanje je prva osoba na koju pomislis xD a posto je bila tu neka opklada dodjem ti i cokoladu cini mi se xD ;))

    ReplyDelete
  3. Slažem se, jedva čekam da prodju ove vrućine, ionako sam se već psihički pripremila za jesen!:) Svidjaju mi se prstenčići i suknjica! :)

    ReplyDelete
  4. This is such a pretty outfit. Perfect for saying goodbye to summer! Your accessories are just beautiful. I love those earrings!

    http://the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Hvala vam devojke :)) Naravno da platforme nosim vise, uzasno su udobne, samo nikako nisu dolazile na red za slikanje :)

    ReplyDelete
  6. Nice look! I love the lace top :-)!

    Thanks for the comment girl :-)!
    http://www.annaeva.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. eh, ooodmor :)
    inace nisam imala pojma da se radnja zove afrika, svaki dan naucim nesto novo :)
    (a nije da sam bas danas bila u delti lol)

    ReplyDelete
  8. You're right, I want summer days back too! nice outfit =)

    ReplyDelete
  9. preslatka..da da,i ja sam pocela sam jesenjim fotkama,nekako je vec i vayduh tako jesenji..

    ReplyDelete
  10. NAKIT TI JE ODLIČAN! I DA ETO.. opraštamo se sa ljetom.. nije mi žao, radujem se jeseni :D

    ReplyDelete
  11. Such a cute outfit! I too am sad to see summer going :( Oh well, Fall Fashion is coming up nect yay!

    Tanks for stopping by my blog <3
    Tasia
    http://rufflesandsequins.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Love this outfit; so cute ;)

    http://leblogdecarolinista.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Uuuuu, pustila si stomak :)))

    ReplyDelete