Najave i novosti: Grazia shopping night 14. oktobar 2011 Beograd + Gap i Marc by Marc Jacobs u Beogradu + C&A

September 11, 2011 Venoma 11 Comments




Drage moje dame, u slučaju da ste primetile nešto iz novih jesenjih i zimskih kolekcija što jednostavno ne može da sačeka, Grazia shopping night 14. oktobra u Beogradu od 19h je pravo vreme da se uputite u shopping i uštedite neki procenat od pune sezonske cene. U centru i u shopping centru Delta city, spremite se za gužvu, naoružajte se strpljenjem, probajte sve što želite da kupite pre nego što dođe Grazia veče i naravno pratite Venoma's fashion diary kako biste saznali koje će to radnje učestvovati, na koji način i sa koliko popusta. Za sada je najavljeno standardnih 10-70% popusta, a najbliže spisku popusta što sam našla nalazi se ovde.




Jedna divna radnja čije sam otvaranje najavila u jednom postu još u januaru napokon je i otvorena. Kao što vidite, u pitanju je brend Gap koji se sa svojom zvanično 200tom radnjom u svetu pozicionirao u Knez Mihailovoj.



Šuška se da je C&A bacio oko na Srbiju. Još uvek nema zvaničnih informacija, osim da su zainteresovani za naše tržište. Čim se nešto više bude znalo, bićete obavešteni upravo ovde. ;) Iskreno se nadam da će doći u svakom slučaju, volela bih da C&A uvrstim u svoju redovnu shopping rutu po Beogradu. :)



Supermarketov newsletter je doneo još jednu lepu vest domaćim kupoholičarkama. Naime, u Supermarketu ćete ove jeseni moći da pazarite komade iz jesenje Marc by Marc Jacobs kolekcije, kao što što su možda i preslatke ''mouse'' baletanke. :)

Informacije o aktuelnim rasprodajama i akcijama uvek možete naći u rubrici Sales na blogu ili na Facebook stranici Venoma's fashion diary gde se malo češće nego ovde provuče koji red o tome.

Šta kažete, idete li ove jeseni na Grazia shopping night ili ćete preskočiti? Planirate li da svratite u novi Gap ili do Supermarketa? I delite li moje nade vezane za C&A? :)

Uživajte u ostatku vikenda! :)

Vaša Venoma



11 comments:

  1. Uhh, hvala ti sto si nas na vreme obavestila, da polako pocnemo psihicki da se pripremamo ;)

    ReplyDelete
  2. Jedva čekam 7. oktobar i sve se nadam da mi se jedna fenomenalna torba koju sam spazila neće rasprodati do tad :)

    ReplyDelete
  3. Hehe, samo polako :) I srecan shopping, naravno :)))

    ReplyDelete
  4. Super post, jedva cekam 7. !! :)

    ReplyDelete
  5. Jedva cekam mada ne volim te guzve, grrrrrr :-))

    ReplyDelete
  6. jedva cekam 7. oktobar. :) odlican post.

    ReplyDelete
  7. great selection of the marc jacobs collection! I love the rusty tones..

    would be lovely if you visit me too!
    xx

    ReplyDelete
  8. Nema na cemu devojke :) Happy shopping :*

    ReplyDelete