New In Shoes: Silver glitter pumps and black flats

September 09, 2011 Venoma 29 Comments




Došlo je vreme da se oprostim sa baletankama iz ovog posta, koje su me jako lepo služile dobre dve godine, iako sam prema njima bila sve samo ne pažljiva. Za cenu od 990 RSD koju sam platila za njih u toj sezoni, veoma sam zadovoljna kako su se pokazale. Njihovu novu zamenu gledate na slikama iznad :) Kupljene po istoj ceni samo na sniženju u nekoj maloj multibrand radnjici na početku Bulevara, marke Soho, nešto su čvršće i nisu platnene. Videćemo da li će uspeti da nadmaše prethodnice ;)

***

The time has come to say goodbye to the flats from this post, which served me very nice for two years, even though I didn't take good care of them at all. For the price of 10euros that I paid for them that season, I am very pleased with how they turned out to be. Their replacement you can see in the pictures above :) Purchased for the same price tho on sale, in a small multibrand shop at the beginning of the Boulevard, brand Soho, they are a bit less comfortable. But we'll see if it will manage to outdo the last ones I had ;)



Ove lepotice sam dobila uz rođendanski popust od 20% u Novecentu i veoma sam srećna što u svom cipelarniku sada imam i nešto ovako glittery. Nagledala sam se sličnih na stranim blogovima i imala mnogo sreće da pronađem par koji mi se dopada i više je nego povoljan. :) Regularna cena im je 2000 RSD. Udobnost je prosečna, preporučljive su za devojke koje znaju dobro da hodaju na visokim štiklama, iako imaju malu platformicu koja donekle pomaže. Može da vam se desi da koja šljokica ostane na vašim rukama dok ih obuvate. Đonovi i unutrašnjost su izrazito crveni, možda i malo previše. Nisu za neko preterano maltretiranje, ali po mom misljenju ovako nešto je must have za narednu sezonu :)

Kako se vama dopadaju? Imate li u planu kupovinu neke obuće u skorije vreme? :)

***

I got this beauties with a birthday discount of 20% in Novecento store and I am very happy to have something as glittery in my shoe-closet. I liked shoes like these on foreign blogs I follow and I had a lot of luck to find a couple that I like and that is affordable here. :) Their regular price is 20euros. Comfort is average and I recommend them to girls who really know how to walk in high heels, although they have little platform in front that helps a little. Soles and interior are red. These aren't shoes made for too much walking but in my opinion something like this a must have for next season :)


And what do you think about them? Do you plan on shopping some shoes next season? :)


XoXo

Venoma


29 comments:

  1. Baletankice su fenomenalne, bash mi se svidjaju. Nisam neki ljubitelj shtikli ali ove izgledaju super...

    ReplyDelete
  2. najs. nisam ljubitelj modela iz Novacente-a ali ove su bas slatke...

    ja planiram cizme x 3, bele starke i cipele za bratovo vencanje... ah... :)

    ReplyDelete
  3. Počela sam da pravim zalihe čizama, a moram i baletanki. Tvoje su baš slatke, a što se tiče glittery stvari mislila sam se nešto oko jednih u Zari. Hmm... vidjeću još :)

    ReplyDelete
  4. Cipelice su O.O <333 Sto ja obozavam taj oblik! (sto ja u njima ne umem da hodam...) Prelepe su i odlicno ti stoje! Cekamo outfit poooost :)))

    ReplyDelete
  5. Hvala vam devojke na komentarima! <3

    @ishopped i ja pravim zalihe cizama xD To nam je u blogerskoj krvi xD A one u Zari su preslatke takodje :)

    @marija vezbaj :D Hvala draga :*

    ReplyDelete
  6. Baletanke su preslatke i cini mi se da su jako kvalitetne :)

    ReplyDelete
  7. baletankice su slatke ali ove stikle oduzimaju dah :)

    ReplyDelete
  8. Such beautiful shoes ! Love those silver heels <;

    xx,
    http://rosaliespaperplanes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. Drago mi ja da vam se dopadaju :)))

    ReplyDelete
  10. stikle su divne...ja imam nesto na taj glitery fazon od prije 2 sezone...na spic cu,naravno,nemaju platformu i malo je manja stikla...predobro se uklapaju uz dosta garderobe (mozda malo tesko za povjerovati:))...moje su i dosta udobne... zelim ti ugodno nošenje tih krasotica....:*

    ReplyDelete
  11. Uh, daaaaa, planiram. Recimo zmijske cizmice, samo da dobro izgledaju. I jedne prelepe cipelice u carlston fazonu :) Ove srebrne su super.

    ReplyDelete
  12. I love these! I have been wanting a pair of glitter heels for a while now, but haven't found the right pair yet. One day!

    http://the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ciao,

    I feel so satisfy when I pay a small price and I wear it for long time .
    the new shoes are very nice

    ave

    stay in touch

    ReplyDelete
  14. SAVRSENE! :)))
    http://dictionaryoffashion.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Amazing shoes, especially the pumps! I love them!

    Thanks for the comment!
    http://www.annaeva.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. Those silver pumps are divine!!!! I LOVE them!!

    ReplyDelete
  17. Hvala vam na komentarima devojke <3 Drago mi je da vam se svidjaju koliko i meni :)))

    Tnx for your comments my lovelies! :)

    ReplyDelete
  18. Srebrne su prelepe. Hocu iste takve, al tamno zelene :) Sva sreca pa bolje tj. lepse hodam na stiklama pa mislim da visina nece biti problem :)

    ReplyDelete
  19. Jao prelepe su cipele,odusevljena sam!I baletanke su bas moj fazon! :))
    byjelenar.blogspot.com

    ReplyDelete
  20. Really nice shoes !! :)

    http://leblogdecarolinista.blogspot.com

    ReplyDelete