Cocktail at Jane Doe vintage shop :)

October 11, 2011 Venoma 18 Comments


Slatka pozivnica u retro stilu pronašla je put do mog inboxa, a ja nekoliko dana kasnije sam i ja pronašla put do Jane Doe vintage shop-a na Bulevaru kralja Aleksandra 161a, gde sam imala priliku da se družim sa vlasnicom Bojanom B. i njenom ekipom na jutarnjem koktelu povodom prve Jane Doe vintage revije koja će biti održana na predstojećem Fashion Selection-u. :)

Pokušaću da vam prenesem delić atmosfere. Iako je bilo prohladno, uživali smo u razgovoru, razgledanju i posluženju, a posebno su me obradovali poklončići i karte za reviju. Unapred se radujem i jedva čekam da vidim kako će sve to izgledati. :)



Bojana i ja, samo mi je žao što iz ovog ugla ne vidite njen outfit kako treba, bio je sjajan :)
Moj outfit je bio malo više ''sa predavanja na koktel'' :D

D. i ja smo iskoristili priliku da napravimo i nekoliko fotki preuređenog enterijera Jane Doe radnjice kako bismo vas slikom upoznali sa njenim sadržajem. Glavno mesto zauzima očuvana garderoba iz perioda od 20tih do 80tih godina 20. veka, ali tu je i širok izbor obuće i aksesoara. Ipak, među njima se mogu naći i aktuelni komadi nakita i torbi određenih domaćih dizajnera. Ja sam se potpuno zaljubila u čupave i tufnaste komade na koje sam naišla, a i u jedne čipkane rukavice, mada sam sigurna da se za svakog može pronaći nešto.  :)




Čupave i tufnaste stvarčice <3

I prelepe rukavice <3






Preteča Jeffrey Campbell cipelica po mom mišljenju :D



Za bilo kakvu informaciju o radnji i stvarima koja vam je potrebna slobodno pitajte na Jane Doe :) I naravno, očekujte izveštaj sa revije, a možda i nekih drugih revija, videćemo. ;) I za kraj, veliko HVALA svima koji ostavljaju komentare i sugestije koji pomažu napretku mog bloga. Veliko <3 za sve vas :))

Do sledećeg posta, vaša Venoma.


18 comments:

  1. Sareno, sareno... Svidjaju mi se ploce :)

    ReplyDelete
  2. nisam bila sto godina tamo,jer sam lenja da se do bulevara dovucem...divni su,al otkud na selekshnu......???

    ReplyDelete
  3. Ne znam, to je u sredu uvece, kombinovanje vintage stvari iz razlicitih perioda u modernom fazonu. Bas zelim da vidim kako ce ispasti, bas ima potencijala. :)

    ReplyDelete
  4. Svasta zanimljivo ima,ja nikako da odem..:)

    ReplyDelete
  5. Nisam jos bila u toj radnji, i hvala sto si me podsetila na nju ! Letos sam bas na netu videla da imaju diiiivne haljine, ono bas haljine-haljine :)

    ReplyDelete
  6. ja tako dugo zelim da idem u radnju a nikako da uspem!!! super slike!

    ReplyDelete
  7. some shoes are just look like never worn,super!!!

    ReplyDelete
  8. Ovo obavezno ide na moj popis stvari za vidjeti u vašem gradu. :) Baš izgleda lijepo. I male poklon vrećice i kolačići, ijao.

    ReplyDelete
  9. uf, ogladnela sam od ovog divnog posluzenja!:) enterijer radnje je fenomenalan, a ima i super stvarcica, moracu da idem da pogledam sesire, bas mi trebaju za ove hladnije dane!:)

    ReplyDelete
  10. Koliko zanimljivih stvarchica! :)))

    ReplyDelete
  11. divne stvarčice čim dodjem u BG posjećujem :D

    ReplyDelete
  12. vintage stores are amazing!!!! full of little treasures!!!!
    you have such a nice blog here!
    i'd loved it if we followed each other!!!!
    xxx
    naiad
    http://stateofgracebynaiad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ah, a good dose of vintage shopping goes down a treat. x

    ReplyDelete
  14. moram da posjetim ovu radnju prvom prilikom kad se nadjem u bg,ja patim jer ovdje nema vintage radnjica :((((((( predivne su slike

    ReplyDelete