Grazia shopping night: spisak popusta i kompletne informacije

October 14, 2011 Venoma 6 Comments


Drage moje dame, verovatno već znate šta nas čeka večeras u centru Beograda, tržnom centru Delta City i tržnom centru Forum u Nišu. Još jedan jesenji Grazia shopping night će se održati, sa brojnim popustima, akcijama i manifestacijama. Pošto sam o GSN-u već ispričala sve što imam, prelazimo odmah na spiskove popusta. Klik za uvećanje. :)

Delta City
Centar Beograda
Forum Niš

U centru Beograda ćete imati prilike da čujete finalistike izbora ''Super DJ Ona''tokom ove večeri. Takođe dobijate i jednostavnu priliku da budete humani i na Nurdor štandu kod Dedinjske česme donirate 100 RSD Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka, a magazin Grazia će vam pokloniti jesenju torbu.

Apoteka ''Beograd'' daje određene popuste takođe :) U pitanju su 10% na linije Hijaluron, Pharmasens, Pharmaskin i medicinsku kozmetiku, zatim na proizvode brendova Avene, Darphin, Dr. Hauschka, Pure alititude, Exfoliac, Durcay, L'ErbolariO, Lierac, La roche, Neostrata, Neutrogena, Nivea, Phyto, Roc, Sebamed, Somatoline, Svr, Uriage, Vichy, 20% popusta na Eucerinove proizvode i 10% na  Mustela, Chicco, Neslte, Nan i Bebelac program za decu i bebe. Adrese su Kneza Miloša 27, Kralja Milana 9 i Bulevar kralja Aleksandra 3.

Ukoliko planirate shopping u Delta City-ju, nikako ne bacajte račune, pošto će se svakog sata nagrađivati kupac sa najviše računa. Poslednja nagrada će biti komad Pandora nakita. Takođe ukoliko vidite bocu Perwoll-a negde u radnji, odnesite je promoterkama ili na kasu i preuzmite jednu bocu istog za vas.

I ukoliko se nalazite u Nišu, obavezno svratite do Peacocks-a, tu vas čeka modna blogerka Ana sa bloga Ana on heels :)

I za kraj, da vidimo šta vi kažete: Grazia shopping night, Yay or Nay tj. idete ili ne? :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma


6 comments:

  1. uuuuuuuuf... ubi me sad! :((( kakva divota, a ja na 80 km od bg-a... :( nista, nakupuj se i za mene veceras! heheheheh

    ReplyDelete
  2. Bice opet ubrzo, a jos bolje, pocece pravi popusti ;) Kupila sam nesto sitno, nekako mi je izbor ovih dana bezveze :)

    ReplyDelete
  3. Inditex ekipa, po obicaju, nista! :P Office shoes i standardnih 20% :D
    to bi mi odgovaralo da sam imala ostalih 80% da platim :)))

    ReplyDelete
  4. Draga videh u Officu onom na prvom spratu na uglu Kneza i Sremske TOLIKI red ljudi, da sam se ozbiljno zapitala da li tamo nesto dele besplatno. Znas li sta se tamo dogodilo? o.O

    ReplyDelete
  5. Ja ova cuda tradicionalno preskacem jer nesto ne mogu ... a znaci svaki popust. Mada, ovog puta je malo falilo da odem do Offica, ali cu ipak sacekati prava ponizenja :))) ... i sve se nadam nekom sopingu van zemljice Srbijice.

    ReplyDelete