Nove sitnice / New In

December 23, 2011 Venoma 14 Comments

Drage moje, ovih dana sam tematski posetila Blok 70 opštenarodno poznat pod imenom ''Kinezi" kako bih kupila nekoliko stvarčica. Moram vam priznati, ništa me nije posebno oduševilo, ali sam našla (mada jedva) ono što sam tražila, ali i još poneku sitnicu usput.


Ovo su minđušice koje su svojevremeno u Accessorize-u koštale 1560 RSD i planule pre rasprodaje.. Slučajno sam nabasala na njih za 200 RSD u novom delu :D



Moja ljubav prema bolerima crne boje je bezgranična. Nakon krznenog i polu-čipkanog, u mojoj kolekciji se našao i ovaj sasvim čipkani, nabavljen po povoljnoj ceni od 300 RSD.




I za kraj, ono po šta sam i otišla do Kineza ^^ Treba mi za moje omiljeno događanje koje se održava sutra... Verujem da možete pretpostaviti na osnovu ove sličice u šta ću se maskirati ovog puta ;) A sličice dobijate verovatno u ponedeljak, dok se sastavim i vratim sa mog prvog Božića ;)

Kako vam se dopadaju moje nove stvarčice? :) Do sledećeg posta, vaša Venoma



14 comments:

  1. jao ja sam skoro bila, al nista nisaaam uradila :/
    samo poludela u guzvi i svemu
    vala treba znati tamo kupovati
    nazalost ne umem, i svoju neukost placam vecom cenom :)
    sta da se radi :)

    ReplyDelete
  2. Veeenoma :D konacno paunovi ;)
    E, bas sam razmisljala o tome kako nam skoro nisi kacila fotke kostima, a vreme je maskembala :P

    ReplyDelete
  3. Haha, sećam se i ja ovih minđušica iz Acc. svaka čast na ulovu :))

    ReplyDelete
  4. Ulov ti je fenomenalan , svaka cast :) Ja sam inace cula da iz Nisa , dakle sam ja Kinezi masovno se iseljavaju jer kao sto znate Jug Srbije ekonmski puca . Sad mi je jasno zasto nisam nasla neke stvari kad krenem u lov , osim grickalica za nokte i tome slicno :) Ja mogu samo da mastam da kod nasih Kineza nadjem ovo .

    ReplyDelete
  5. ma super si prosla....prvom prilikom moram i ja posetiti taj poznati 'blok 70' :)

    ReplyDelete