Traži se Pepeljuga - možda si to baš ti ;)

March 31, 2012 Venoma 5 Comments



Giordano Torresi ovog proleća organizuje jednu sasvim posebnu potragu, savršena cipelica je spremna i samo se čeka ona prava... Moderna Pepeljuga kojoj će Torresi cipela odgovarati u potpunosti!

Na Amstel Fashion weeku sve potencijalne Pepeljuge mogu okušati svoju sreću, od 31. marta do 02. aprila u Beoexpo centru čekaće ih mali studio i profesionalni fotograf. Sve što je potrebno da urade
jeste da probaju cipelu i nasmeju se pravo u kameru. Ukoliko imaju zvezdani potencijal Giordano Torresi doneće malo čarobnog praha u njihov život. Ko je ona prava odlučiće glasovi na zvaničnoj Facebook strani.

Pobednica će osvojiti i slikanje, frizuru i make up, ali i priliku da ove sezone bude zaštitino lice brenda Giordano Torresi! Ona kojoj nagrada izmakne za dlaku biće utešena prelepim parom cipela po izboru. Dok će trećeplasirana biti nagrađena sa popustom od čak 50% na Giordano Torresi asortiman.

Ukoliko verujete da imate ono što je potrebno, pridružite se i na potpeticama ušetajte u pravu modnu bajku!






Tako da, drage moje, ako volite da se slikate i volite lepe cipele, okušajte svoju sreću sa Giordano Torresi cipelama na ovogodišnjem Fashion week-u, ko zna, možda ste baš vi prava Pepeljuga ;)
A u slučaju da nemate dovoljno vremena za posetu Belexpo centru, Giordano Torresi obuću u Beogradu možete pronaći u ljupkom lokalu u Dobračinoj br.5. :)


Do sledećeg posta, vaša Venoma



5 comments:

  1. Awesome shoes pictures!
    hugs from New York,
    xx
    Ask Erena
    Blog @ http://askerena.blogspot.com/
    Shop @ http://eabshop.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Nisam draga, ni za sta se nisam prijavljivala ove sezone, imam previse obaveza :)

      Delete
  3. sjajne si slike našla! mene uhvatili da me slikaju, show!:)

    ReplyDelete