Sensation White Belgrade 2012 - Innerspace

April 05, 2012 Venoma 3 Comments


Jedan od najvećih i najpopularnijih eventa koji su se proteklih godina održali u prestonici Srbije, Sensation White, se i ove godine vraća u Beograd. Nakon Ocean of white-a koji je prošle godine okupio goste iz preko 42 zemlje, Beograd će biti domaćin drugog show-a pod nazivom Innerspace.

Kada je u pitanju Innerspace, govorimo o sensation show-u posvećenom pre svega duhovnosti. Duhovnosti koja se može naći tu, na podijumu, kada nema prošlosti i nema budućnosti, kada se slavi tu i sada. Innerspace je uzbudljivo putovanje kroz sedam faza 'prosvetljenja' uz deljenje kolektivne svesti o sopstvenoj unutrašnjoj lepoti.

Ako ste pratili blog Venoma's fashion diary, mogli ste prošle godine da čitate o sjajnom provodu na prošlogodišnjem Sensation White-u. Ove godine očekujemo ništa manje dobar provod!

Karte možete nabaviti preko sajtova sensation.com, ig-see.com, tickets.rs, gigstix.rs, eventim.rs kao i na prodajnim mestima Card servisa, Gigstixa i Eventima u Srbiji. Naposletku, evo sjajne uvertire u priču koja nas čeka na ovogodišnjem Sensation White-u:





U narednom periodu ćete ovde moći da pročitate još mnogo toga o Sensation-u, uključujući line-up i slično. I ne zaboravite na omiljeni deo svakog fashioniste: Be a part of the night - Dress in white!


3 comments:

  1. Meni je na proslom bilo super, a ovaj ce cini mi se biti mnooogo bolji :)

    ReplyDelete
  2. Nikad bila, a čujem da se ljudi ludo provode :D

    ReplyDelete