Calzedonia Mare 2012 - Nova kolekcija kupaćih kostima

May 22, 2012 Venoma 8 Comments





I u ovogodišnjoj Calzedonia Mare kolekciji za žene možemo naći niz kupaćih kostima koji prate sve trendove i zadovoljavaju sve ženske potrebe da na plaži izgledaju zanosno i osećaju se opušteno :)

Paleta boja proteže se od svetlih i nežnih tonova  nane i limuna sa sjanim detaljima, pa do toplih tonova burgdunca, cimeta i terakote. Plava boja prisutna je u svim nijansama. Klasitčne boje, crna, bela i smeđa, prisutne su uvek. Stilovi variraju od mornarskog, preko safari chic, do san trope-a i dugačkih majica za plažu. Uživajte u fotkama, možda pronađete nešto za sebe :)


I još jedna novina: svoju novu kolekciju kupaćih kostima za sezonu 2012, Calzedonia je predstavila u katalogu za plažu. Po prvi put ikada, Calzedonia je kao modele, birala devojke izraženih oblina koje na najbolji način predstavljaju suštinu nove kolekcije. 

Većinu fotografija za katalog kupaćih kostima, radio je Raphael Mazzucco, a kao model mu je poslužila Robyn Lawley, austalijska manekenka i ikona oblina u modnom svetu. Ovogodišnji editorijal za kolekciju kupaćuh kostima rađen je na prelepim plažama Jamajke. Kolekcija za plažu predstavlja različite modele  koji na prvom mestu ističu ženstvenost, što znači da su izrađeni od materijala koji prate liniju tela i daju mu savršen oblik.

Calzedonia je u ovogodišnjoj kolekciji kupaćih kostima, posebnu pažnju posvetila liniji za oblikovanje tela. Ovo je kolekcija, koja je namenjena mediteranskim ženama, koje žele da se osećaju lepo i opušteno ovoga leta. Akcenat je stavljen na jednodelne kupaće kostime koji daju harmoniju ženske siluete, zahvaljujući materijalima koji se obavijaju oko ženskog tela.''




Kako se vama dopada ovogodišnja Calzedonia kolekcija kupaćih kostima? :)

P.S. obavezno učestvujte u giveaway-u koji je u toku, poklanjamo plavu suknju sa potpisom Miss LU ;)

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


8 comments: