Fashionable giveaway by Miss Lu results

May 28, 2012 Venoma 4 Comments





Drage naše dame, vreme je da saznamo koja srećnica će ovog proleća nositi plavu suknju sa potpisom Maše Dojčinović. Znam da ne volite kada dužim u ovim postovima, stoga odmah prelazimo na stvar: pobednica ovog giveaway-a jeeee....
Učesnica koja je ostavila 13. komentar po redu, Maja Mihajlović! Čestitamo Maji, (kontaktiraćemo je preko mail-a veoma uskoro), a drugim devojkama želimo više sreće nekog narednog puta, a potrudićemo se svakako da ih organizujemo još :)

I za kraj, hvala svim damama koje su učestvovale i lajkovale, mislim da nikada ranije nisam imala toliko lajkova na jednom postu. :) Žao nam je što giveaway nije bio otvoren za celu ex yu, ali nam je drago što su i dame izvan granice Srbije izrazile interesovanje za Mašin rad. :)



U slučaju da već niste, ostale stvarčice iz trenutne kolekcije za proleće/leto Miss Lu možete videti i kupiti preko njenog Facebook profila ovde, kao i preko njene FB grupe. :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma




4 comments:

  1. uaaaaaaaa....namestaljka!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dragi anon, svi koji sarađuju sa mojim blogom umeju sami da izvuku brojeve na random org za svoj giveaway :) Nećemo ni da pominjemo to što imam blog već dve godine i sigurno 5-6 giveaway-a iza sebe, stoga ne mislim da bi bilo ko pravio ili učestvovao u giveaway-ima na mom blogu kada bi oni zaista bili nameštaljka :) Veliki pozdrav

      Delete
  2. Cestitam! Zelena haljina je savrsena, volim sexy back! :)

    ReplyDelete
  3. Zakasnila sam..:( Cestitke dobitnici!

    ReplyDelete