BB Cream - Sephora event

June 09, 2012 Venoma 5 Comments




Dragi moji, za vas sam danas pripremila jedan detaljan post o temi koja će vas sigurno zanimati :) Naime, jednog prijatnog prepodneva u toku prošle nedelje sam iskoristila priliku da svratim do Sephore u Knez Mihailovoj ulici  kako bih prisustvovala promociji BB krema i saznala sve detalje o tom novom svetskom fenomenu u svetu kozmetike. Za vas sam pripremila zanimljive fotke sa lica mesta i detaljne informacije o novim kremicama koje možete naći na našem tržištu već sad.



Ove stylish kolačiće sam takođe morala da vam pokažem, pretili su da budu pogubni po moju liniju ;)

U Sephori smo imali prilike da se posavetujemo sa Clinique stručnjacima i da saznamo sve neophodne informacije i dobijemo savete u vezi korišćenja ovih krema. Pre svega vam predstavljam:

ESTĒE LAUDER
DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35
                      Štiti, usavršava i hidrira – sve u jednom



Kozmetički brend Estēe Lauder je oduvek bio lider u domenu nauke o antioksidantima u nezi kože, a danas, brend uspostavlja novi poredak zavidnim otkrićima po pitanju antioksidant zaštite najnovijim dodacima DayWear franšizi. Držeći se čvrsto filozofije gospođe Estēe Lauder "Svaka žena može biti lepa", NOVA DAYVVEAR ANTI-OXIDANT BEAUTY BENEFIT CREME SPF 35 pruža potpuno nov pristup pojmu lepota kože. Nova Estēe Lauder Beauty Benefit krema "radi sve" u samo jednom potezu za ujednačeniju i blistaviju kožu sada ali i u budućnosti.

Dostupna u dve nijanse za sve tonove kože. DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35 je Beauty Benefit krema bez ulja, lagane testure, za sve tipove kože koja štiti, čini kožu savršenom i hidrira – sve u jednom potezu. Bilo da se koristi samostalno ili ispod pudera, ova višenamenska krema pruža laganu pokrivnost kako bi maksimalno umanjila nesavršenosti i istakla prirodnu blistavost kože, istovremeno kontrolišući lučenje sebuma i redukujući sjaj. Sadrži Estēe Lauder moćne patente Super Anti-Oxidant kompleks i Advanced Broad-Spectrum SPF 35 Sunscreen, koji koži pružaju naprednu zaštitu od štetnih uticaja sredine dok lagani pigmenti, čestice za blistavost i čestice bisera koje prelamaju svetlost istovremeno zajedno deluju čineći kožu savršenom. Pored toga, mešavina za balansiranje vlage i Barrier-Boosting lipidi pružaju dubinsku, dugotrajnu hidrataciju. Izgled kože je savršen, ujednačen dok je ona istovremeno moćno zaštićena, maksimalno usavršena i ishidrirana – sve u jednom potezu  kako bi što duže ostala otporna na pojavu prvih znakova godina.


DAYWEAR ANTI-OXIDANT BB CREME SPF 35 sadrži Estēe Lauder revolucionarni spektar faktora za celodnevnu antioksidant zaštitu all i širok spektar SPF 35 faktora za zaštitu od sunca kako bi koža bila konstantno zaštićena od štete zbog uticaja spoljašnje sredine i preranog nastanka znakova starenja.
·   Patentirani moćni Estēe Lauder Super Anti-Oxidant kompleks sadrži optimalnu mešavinu pet antioksidanata koji su najvažniji za kožu (uključujući EGT, vitamin C, vitamin E, Eukarion, i jedinstveni enzim - derivat mikroorganizama iz morskih dubina), koji su specijalno formulisani da se konstantno recikliraju i tako obnavljaju nivo antioksidant zaštite, upotpunjujući u koži prirodne zalihe antioksidanata za celodnevnu antioksidant zaštitu. In-vivo testiranjem klinički je dokazano da pruža osmočasovnu antioksidant zaštitu. Kombinacija antioksidanata je toliko moćna da neutrališe svaki vid štete koju koži nanose slobodni radikali i koja izaziva prerani nastanak znakova starenja.

·   Unapređeni širok spektar zaštite od UVA i UVB zraka sa SPF 35 odgovara najnaprednijim svetskim standardima UVA zaštite. Štiteći od štete koju izazivaju UV zraci unapređenom fotosenzitivnošću, formula štiti kožu kao bi što duže izgledala mlado.





I druga kremica o kojoj možete čitati danas je...

Clinique Age Defense BB Cream
Broad Spectrum SPF 30
Sada dostupna u tri nijanse.

Učinite Vašu kožu savršenom i zaštitite je pomoću nove Clinique kreme Age Defense BB Cream Broad Spectrum SPF 30. Ova višenamenska BB krema sprečava pojavu prevremenih znakova starenja zahvaljujući zaštiti od UVA/UVB zraka i zaštiti od štetnih uslova spoljašnje okoline dok momentalno prikriva nesavršenosti na koži. Zahvaljujući jedinstvenom kompleksu optičkih čestica vidljivost finih linija i bora je znatno umanjena a koža ima ponovo mladalački izgled. Pored toga, ova krema koja usavršava, balansira kožu i kontroliše lučenje sebuma kako bi obezbedila postojanost pudera tokom čitavog dana.

IZGLED I OSEĆAJ Odgovarajuća za sve tipove kože, uključujući i osetljivu, ova lagana formula sadrži multi-polarizovane pigmente kako bi ten kože bio što ujednačeniji. Obezbeđuje srednju do pune pokrivnosti čime ublažava nepravilnosti bez osećaja težine i pruža prirodan izgled. Koža izgleda ujednačenije i blistavije, nežna je i glatka.


Age Defense BB Cream Broad Spectrum SPF 30 je višenamenski prozvod u čijoj formuli se nalaze kokteli sastojaka.
·         Pigmenti kao što su silikat Mica, oksidi gvožđa i silicijum-dioksid, multidimenzionalno reflektuju svetlost kako bi prekrili i korigovali nesavršenosti. Imaju moć korekcije boje za blistaviji i ujednačeniji ten kože. Pored toga, kombinacija pigmenata apsorbuje višak sebuma kako bi se obezbedila postojanost i kontrola sebuma, bolje prijanjanje i postojanost pudera.
·         Kombinacija hemijskih filtera za zaštitu od sunca (oktinoksat, oktisalat, abovenzon) apsorbuju štetne UV zrake i obezbeđuju širok spektar zaštite : SPF 30. Fizički filteri za zaštitu od sunca (titanijum dioksid i cink oksid) pružaju dodatnu zaštitu odbijajući UVA i UVB zrake. U cilju sprečavanja iritacija, filteri za zaštitu od sunca su inkapsulirani u plutajuće matrice i nisu u direktnom kontaktu sa kožom.
·         Moćan antioksidant Vitamin E štiti kožu od štete koja može izazvati oštećenja kolagena kao rezultat izlaganja suncu i uticajima spoljašnje sredine.
·         Kofein umiruje i ublažava iritacije na koži, stimuliše je i vidljivo umanjuje vidljivost linija i bora.
·         Glycyrrhetinic kiselina smanjuje iritacije kože izazavane internim i eksternim stresom.
·          Kompleks za hidrataciju (trehaloza, karboksi kiselina i sodijum hijaluronat) poboljšavaju nivo hidratacije, balansiraju vlagu i pružaju koži komfor tokom čitavog dana.
·         Ekstrakt Laminarija Saharina - derivat morskih algi, smanjuje suvišno lučenje sebuma.
KAKO SE KORIST 


BB krema je vrhunskii višenamenski proizvod za negu kože. Pruža koži skoro sve što joj je zaista potrebno – zaštitu, prevenciju zahvaljujući antioksidantima i dovoljnu pokrivnost za prikrivanje nesavršenosti. Nanesite BB kremu pre šminke kao podlogu ispod pudera za savršenu pokrivnost i postojanost šminke. Nosite  BB kremu samostalno za prirodan, blistav izgled. Naneti malu količinu proizvoda na čitavo lice izuzev predela kože oko očiju. Uklanja se sredstvima za skidanje šminke.
Age Defense BB Cream Broad Spectrum SPF 30 je dostupna u tri nijanse za pink ili zlatne podtonove i pogodna je za sve tipove kože. Dostupna je na svim Clinique prodajnim mestima širom sveta kao i putem sajta www.clinique.com


Nadam se da ste uživali u fotkama i da su vam ove informacije bile od koristi. Želim samo da dodam da sam lično oduševljena Clinique BB kremom u najsvetlijoj nijansi, prekriva svaku malu nesavršenost na mom licu, a tako se prirodno sklapa sa mojim tenom i tako je lagana da mi ne smeta da je nosim ni po ovoj vrućini. Obavezno je probajte prvom prilikom, možda će se i vama dopasti kao meni. :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma


5 comments:

  1. Joj zašto kod nas ne naprave neki ovako event... grrrr. naša se sephora zatvara tako da ništa od ovog u skorije vrijeme. rado bih probala too faced kremu. Čula sam da je savršena! kolačići izgledaju predivno da bi ih pojela :D pusa pratim te!

    ReplyDelete
  2. sephora is the best...but it'S not in my country :(

    http://vivalavida-fashion.blogspot.com :) want to follow each other? :)

    ReplyDelete