Look of the day: Bronze

August 01, 2012 Venoma 21 Comments





Beogradski asfalt se ovih dana opasno usijao kao što vidite i veoma je teško izaći na kraj sa ovolikom vrućinom. Lepeza i voda su mi najomiljeniji aksesoari ovih dana moram priznati. Zato i vučem XXL torbe svuda sa sobom... Mada možda i malo zbog toga što pokušavam opremu za trening da strpam u iste, al' o tome ćemo nekom drugom prilikom ;)

U ovoj kombinaciji imate priliku da vidite majicu koja je jedan od mojih najdražih komada sa potpisom, ali zato meni lično jako teška za kombinovanje. Ovo što vidite je 'vrhunac moje kreativnosti' u vezi nje, odnosno outfit koji sam spontano oblikovala da bi se njoj prilagodio. Nadam se da će vam se dopasti :)


*
It's really warm in Belgrade these days as you can see and it is very difficult to deal with this much heat. Bottle of water is my favorite accessory I must admit. Because of that I wear XXL bags with me everywhere ... Although perhaps also because I am trying to fit my gym suit in it, but we'll talk more about that some other time ;)

In this combination you can see a shirt that is one of my favorite pieces with a signature, but I personally find it very difficult to combine. What you see here is the 'highlight of my creativity' when it comes to it. I hope you will like it :)

















 I'm wearing:
Shirt: Versace
Shorst: vintage selfmade
Necklace: Avon or Oriflame (I can't remember, keep mixing those two) 
Belt&Bag: no name
Rings: Romwe
Wedges: Africa (Delta city, ground level shoe store)
Nail polish: Nailfinity Disco Pink 704



P.S. nemam običaj da obeležavam blog jubileje, ali želim ipak da napomenem da će sutra biti ravno dve godine otkad vodim ovaj blog. Dakle, drugi blogorođendan je u pitanju. :) Oko 400 postova, 40 tematskih fotkanja, više od desetak organizovanih giveaway-a, nekoliko desetina modnih revija i drugih promotivnih događanja iz sveta mode i lepote koji su iza mene, i najvažnije, hiljadu i jedno sjajno poznanstvo su sami po sebi obeležili ovaj jubilej. I eto još jedanput sam odgovorila na pitanje zbog čega radim sve ovo kad od ovoga ''nema 'leba''. Jer volim :) Ljubac za sve vas koji me pratite i podržavate :) I hvala na svemu. Zaista.

Do sledećeg posta, vaša Venoma
*

P.S. I do not have a habit of celebrating blog anniversaries, but I do want to mention that tomorrow will be two years since I started writting this blog. About 400 posts, 40 photoshoots, more than a dozen organized giveaways, lots of fashion shows and other promotional events from the world of fashion and beauty are behind me, and most importantly, a thousand and one great friendship I made marked this work of mine. And here again I answer the question why do I do all of this when there's no money in it. Because I love it :) Kisses for all of you who follow and support me :) I thank you for everything. Really.

Until my next post, your Venoma


21 comments:

  1. Srecan drugi blogorodjendan! Lepo je prstenje :)

    http://fallforfall.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Dobra, dobra! Hihihihi... Prstenje je fantasticno!

    ReplyDelete
  3. Hvala devojke, Romwe stvarno kida sa ovim prstencicima :))

    ReplyDelete
  4. Sexy! Majica bi odlicno isla i na crni shorc ;)
    Srecan blogorodjendan!!! :*

    ReplyDelete
  5. Ej pa sretan blogorodjendan! :)))

    ReplyDelete
  6. Bozeeee... kao neka debela, masna pevaljka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. A zasto masna nije caps lock-om napisano? :D

      Delete
  7. Nasi prstencici <3
    Srecan blogorodjendan, Venoma! :))

    ReplyDelete
  8. sandale i torba su mi iz jedne, a majica iz totalno druge price. Mislim da je ovako uklopljeno pogresno, jer deluje malo jeftino. Sorts nije los, ali ti stoji malo cudno, mada mislim da si ga vec slikala sa nekom drugom majicom, na plazi, ako je to taj, tu mi se dopao.
    Ja bih ovu majicu iskreno spalila, nek je versace 100 puta, ali ako vec moram da je uklopim, odlucila bih se za belu suknju do kolena i neke bakarne sandale. Nadam se da se ne ljutis sto sam iznela svoje iskreno misljenje. Pozdrav.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeste, prosle godine na plazi :) Lepo je sto si me podsetila, mogla bih da napravim 'how to wear' post. Sorc nije pravljen da bude sorc, bile su to pantalone 3 broja vece u nogama, pa sam od njih napravila ovo, nosim ga ovoliko jer je prakticno neunistiv i jako udoban. A sto se majice tice, stvari bas ne volim da palim, sa markom ili bez xD

      I nikako se ne ljutim da ljudski iznesenoj kritici :) Veliki pozdrav i hvala sto citas moj blog :)

      Delete
    2. Dobro je, pamcenje me jos sluzi :)
      Ja inace obozavam kad nesto spasim od zaborava, imam dva takva sortsa, a ranije su bili pantalone :) Evo jedan ne skidam ovog leta :D
      Hvala tebi sto na normalan nacin prihvatas kritiku. Samo nastavi da radis ono sto volis. Pozdrav!

      Delete
  9. Odlicna kombinacija i boje. I ja sam juce sredila jedne farmerice i zadovoljno nosi sorc! Lepa boja kose

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno, drago mi je da ti se dopada :)

      Delete
  10. Kombinacija bi bila bolja sa nekom drugom majcom, belo i bronzano bas i ne idu ovako...

    ReplyDelete