Maybelline Colorama - vruce boje s modnih pista za narednu sezonu

August 06, 2012 Venoma 12 Comments





Click to see more


Drage moje, dugo nismo zalutali u kozmetički kutak mog bloga, pa se stoga danas bavimo prvim delom Maybelline trendova za kraj ove i narednu sezonu :)

Sve one koji vole širok dijapazon boja u svojoj dekorativnoj šminci od 1. avgusta u Lilly drogerijama čeka nova Maybelline Colorama kolekcija. U njoj možete naći lakove za nokte, rumenila, olovke za oči, sjajeve za usta i mono-senke za oči, sve u širokim paletama zanimljivih boja :)

*
Hello my dears, we haven't talked about cosmetics around here for quite a while, so I think it's time we take a look on some of Maybelline trends in this area for upcoming season :)

Today I will present you new Maybelline Colorama cosmetics line that consists of eye shadows, blushes, nail polishes, eye pencils and lip glosses in wide pallet of interesting colors :)









Dobila sam priliku da isprobam Colorama sjaj u tubi i lak, pa vam mogu reći da su lakovi jedni od onih sa velikom četkicom, laki za nanošenje, a sjajevi su kompaktni i slobodno mogu da zamene ruž i olovku. 

*
I got the opportunity to try Colorama lip gloss and nail polish, and I can tell you that nail polish is very easy to apply and that lip gloss is so comact that it can replace lipstick.


Uz to, htela bih da napomenem da su cene proizvoda Colorama kolekcije jako pristupačne, u to se možete uveriti u najbližoj Lilly drogeriji :) Kako se vama dopada nova Maybelline Colorama kolekcija?

Do sledećeg posta, vaša Venoma



*
I also wanted to mention that Colorama line is very affordable, you can make sure of that in the nearby store :) How do you like new Maybelline Colorama line?

Until my next post, Venoma


12 comments:

  1. Koristim Maybelline rumenilo, maskaru i olovke za oci su odlicne! :)

    ReplyDelete
  2. Wooow, ima divnih stvari! :)

    ReplyDelete
  3. koji je ovo broj laka?

    ReplyDelete
  4. Videla sam i ja ovu liniju, povoljna je zaista, uzela sam jedno rumenilo (trece u prvom redu u tvom postu) i sjaj u tubi sa zlatnim sljokicama, super stvarcice za male pare!

    ReplyDelete
  5. Sjaj za usne u tubi je super! Imam svetlo rozi sa sljokicama. :)

    ReplyDelete
  6. Da, sjajevi u tubi su super i bas lepo neguju, ja ih imam u 4 nijanse :)

    ReplyDelete
  7. Lakovi su pun pogodak,i koštaju samo 199 din. Ima toliko nijansi,bukvalno za svačiji ukus:-*

    ReplyDelete