Look of the day: Let it rock

September 05, 2012 Venoma 35 Comments






I'm wearing:
 Sunnies: Aldo
Sutdded jacket: Oasap 
Shirt: no name
Skirt: Passage
Leggings: Romwe (won in their giveaway)
Watch: Swatch;   Ring: Six;   Hematite heart necklace: a gift;
Shoes: Bata


Ne znam šta vi radite, ali ja se spremam za jesen :D Mislim, između posla, fakulteta, kuće i treninga (na koje bih trebala uskoro da se vratim). Nedavno mi je stigla nova jesenja Oasap jaknica sa nitnama - da l' da vam pričam da je još od prošle jeseni bila na mojoj shopping wishlisti ili da preskočim taj deo? :) Sve u svemu, ako ovih dana uspem da sastavim 4-5h sna, biće superrrr. Ali zato ćemo se ovde svi dobro zabaviti. Kao što možda znate, u toku je SoLovesVintage giveaway koji traje još nekoliko dana i u kojem možete osvojiti divnu ogrlicu, a još jedan giveaway je u planu. Kako poštara viđam sve češće, može da se desi da vidite i malo više outfit postova nego što ste navikli. U svakom slučaju biće ovo jedna lepa blogerksa jesen. Šta kažete na outfit? :)

Do sledećeg posta, vaša Venoma

*
I do not know what you're doing, but I'm getting ready for fall :D I mean, between work, university, home and trainings (which I should start again soon). Recently I received a new Oasap autumn jacket with studs - do I even need to tell you that it was on my shopping wishlist since last fall or should I skip that part? :) Anyway, if I manage to put together a 4-5h of sleep any time soon, it will be great! But looks like we are all gonna have a good time here on my blog this autumn. As you may knowSoLovesVintage giveaway is on and it lasts a few more days, you can enter it to win a beautiful vintage necklace. And another giveaway is planned soon. As I see the postman on my doors more and more often lately, maybe you'll get to see a little more outfit posts than you're used to. I am looking forward to making more pics for you. And tell me, how do you feel about today's outfit?

Until my next post, your Venoma


35 comments:

  1. Svaka tebi cast i nemoj nista licno da uzimas moj komentar ali svaki komada je prelep ali na tebi izgledaju skroz bzv...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anon komentare bez potpisa nikad ne uzimam licno, u redu je :)

      Delete
  2. Super je jaknica, bash mi se svidja, a helankeeeee I hateeee youuuu :P :****

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noooooooooooo don't hate me pleaaaaaaaaaase <3 :*

      Delete
  3. Lovely blog!!

    www.mylovelyfashionstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Ja ne znam odakle tebi ideja da se bavis modnim blogom! I zar nemas nikoga u okolini da ti iskreno kaze da je ovo smesno. Ovo je pre parodija na modni blog.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Venoma's fashion parody hmmmm... I like it :D

      Delete
    2. Ne, ne. FREAK je pravi izraz, dobro si smislila.

      Delete
    3. Dobro je, ne moram nista da menjam :D

      Delete
    4. Ja ne znam odakle tebi uopste ideja da na isti svracas i hejtujes :D Tam

      Delete
    5. Igrom slucaja izlazi mi na fejsu ko god da izbaci novi post, a sad sam prvi put klinkula da vidim sta je, pogledala par postova i dala komentar. A valjda je to poenta. Da izrazimo svoje misljenje. U suprotnom ne bi ni bilo omoguceno komentarisanje. Toliko od mene. Poz

      Delete
  5. helanke sa crnom dugackom majcom( dugacka da prekriva dupe), plavim baletankama, pa da jakna i moze da prodje...
    ali ova suknja je promasaj, i izleda kao da si je otela od sestre iz osnovne...jos sa tim cipelama...i lanac, moj omiljeni komad...
    nemas ti lose postove, volim ja tvoje reportaze, nisi ruzna, ali ti je modni "ukus" pa...diskutabilan... i ne, ovo nije interesantno, ovo je modni promasaj i intercenisem jer si mi simpa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od starta blogovanja je diskutabilan, ali je moj, sve je ovo namerno tako jer se meni tako dopalo, intervencije nisu potrebne, jednostavno nekom se nesto dopadne vise nekom manje :) Mozda ti se vise dopadne neki naredni outfit post, u svakom slucaju hvala ti sto pratis :)

      Delete
  6. Replies
    1. Hvala darling, dugo te nisam videla u blogosferi :) glad to see u back :*

      Delete
  7. THOSE LEGGINGS! I have seen them on Desiree, whose blog is Pull Your Socks Up! - and she is from Australia ... you my friend are in Serbia ... and i am sitting here in America - such global leggings, indeed!

    ReplyDelete
    Replies
    1. I think you can still find them in Romwe and they ship to whole world ;) Thank u for ur comment dear :*

      Delete
  8. Jaknica mi je omiljeni komad!
    Prva fotka j e odlicna, naocare su super i jako ti dobro stoje!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala devojke, drago mi je da vam se dopada :) A sa naocarima vodim rat, imam usko lice pa kad nadjem neki komad koji pase ne skidam :)))

      Delete
  9. Jaknica je super, dobro se pripremaš za jesen. A ako voliš ovakve originalne čarape, predlažem da baciš pogled na ono što radi Nevena Kragić :) Pozz!
    http://izmaminogormara.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Loving your tights!

    xoxo
    http://guabk.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  11. Your studded leather jacket is just gorgeous!

    XO
    www.pearlsandpaws.blogspot.com

    ReplyDelete