New at L'oreal: Shine Caresse, Revitalift Laser Renew i Top Coats

February 17, 2013 Venoma 1 Comments

Zdravo drage moje :) Posle dužeg vremena, evo jednog posta na srpskom. :) Osim novih trendova koji se tiču obuće i odeće, nova sezona nam uvek donosi nešto lepo u vezi kozmetike i šminke. Zato vam danas predstavljam 3 nova proizvoda koje možete naći na L'orealovim policama:

Pre svega tu je novi sjaj za usne L'oreal Shine Caresse - klik klik na uvećanje slika ispod kako biste detaljnije saznali o čemu se radi!


Zatim tu je nov L'oreal Revitalift Laser Renew!



Da bi preoblikovali strukturu tkiva koja vremenom postaje neorganizovana, L’Oréal laboratorije su kreirale molekul prirodnog porekla, kao rezultat 14 godina istraživanja: Pro-Xylane. Upravo je visoka koncentracija ovog molekula upotrebljena u proizvodima kao ključni sastojak inovativne formule, a da bi otišli korak dalje, Pro-Xylane je obogaćen dodatnim aktivnim sastojcima. Po prvi put, L’Oréal Paris proizvod protiv bora se poredi sa tretmanom frakcionim CO2 laserom, novom generacijom lasera protiv znakova starenja, poznatom u medicinskim krugovima po dejstvu protiv bora i blagotvornom delovanju na kožu. Upravo zbog toga Revitalift Laser Renew proizvodi su popularno nazvani „laserom u teglici“. 



Revitalift Laser Renew kolekciju čine dnevna krema nežne kremaste teksture i Revitalift Laser Renew Serum sa dubinskim delovanjem za kožu koja će se osećati kao preporođena.



I za kraj, možda i moj omiljeni proizvod od ova tri, novi Top coats, za sve daring i trendi dame :)



Nadam se da vam se dopao post drage moje. Sve impresije i iskustva sa ovim proizvodima slobodno podelite u komentarima :)

Do sledećeg posta,
vaša Venoma


1 comment:

  1. I wanna try the top coats!
    http://namelessfashionblog.blogspot.it/
    http://www.facebook.com/NamelessFashionBlog

    ReplyDelete