Depeche mode u Beogradu (powered by Tuborg)

March 08, 2013 Venoma 1 Comments

Drage moje, još od prošle godine nismo na blogu najavili neki veliki event koji će se odigrati na našim prostorima i mislim da je krajnje vreme da to promenimo. Svi verni fanovi već znaju da će Depeche Mode održati svoj prvi koncert u Beogradu 19. maja na Ušću, a oni koji to ne znaju, upravo će saznati. Prenosim vam informacije pravo sa konferencije za medije održane povodom ovog događaja. :)



''Brend Tuborg, koji se uvek vezivao za dobru muziku i najvažnije muzičke događaje u Srbiji, sa velikim zadovoljstvom našoj publici predstaviće koncert muzičkih velikana Depeche Mode. Bend koji važi za jedan od najomiljenijih u Srbiji i koji dolazi po prvi put, nastupiće 19. maja 2013. godine na beogradskom Ušću. Zvanični promoter “Tuborg presents Depeche Mode” koncerta je poznati glumac Petar Strugar.

Tuborg je kao i uvek pripremio niz aktivacija za sve ljubitelje odličnog piva kao i benda Depeche Mode.

Tuborg Warm-Up Bus

Sve do 19. maja, Tuborg Warm-Up Bus zabavljaće Srbiju i zemlje u regionu! Ovaj muzički autobus, opremljen za prave male žurke, obići će sve veće gradove Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Prošle nedelje muzičko putovanje započeto je u Kragujevcu, gde su svi uživali u muzici Depeche Mode-a, brojnim nagradnim igrama uz pomoć kojih je moguće osvojiti ulaznice za njihov koncert i mnogobrojne poklone, kao i u odličnom druženju i pivu. Gradovi koje će posetiti Tuborg Warm-Up Bus su Kraljevo 08.03., Zrenjanin 09.03., Novi Sad 16.03., Šabac 23.03., Bačka Palanka 30.03., Banja Luka 05.04., Sarajevo 06.04., Jagodina 12.04., Niš 13.04., Požarevac 19.04., Subotica 20.04., Čačak 26.04., Užice 27.04., Budva 30.04., Podgorica 04.05., Kruševac 11.05., i Beograd 18.05.2013.godine.
Više informacija o tome kako možete nabaviti karte za ovaj nesvakidašnji autobus nalaze se na zvaničnoj Tuborg FaceBook strani. Svi korisnici najpopularnijih socijalnih mreža - FaceBook, Twitter, Instagram i druge, biće u prilici da budu deo Depeche Mode priče! Zato - umrežite se! Budite u Depeche Mode-u!

Depeche Mode tribute bend


U okviru promocije koncerta Depeche Mode, Tuborg organizuje jedinstveno muzičko takmičenje za izbor oficijalnog Depeche Mode tribute benda.
Od 07. marta pa sve do 15. aprila bendovi će moći da postave svoj video ili audio snimak na Tubog YouTube kanalu na kom će izvesti jednu od pesama grupe Depche Mode. Top 5 bendova sa najviše glasova, odnosno lajkova na Tuborg Facebook strani, dobiće priliku da nastupe 18. aprila u klubu Božidarac, u sklopu Vračar Rock festivala pred stručnim žirijem koji će odabrati pobednika. Bend koji bude pobedio imaće priliku da uvede publiku na koncert Depeche Mode-a nastupom ispred Ušća na dan koncerta 19. maja, kao i da dobije novčani fond za kupovinu instrumenata za svoj bend.


A tu će takođe biti i Fashion Depeche, aktivnost koja će uključivati modnu blogosferu, o čemu ćete više saznati nešto kasnije :)

Beograd će biti sedma po redu stanica na velikoj turneji Depeche Mode-a koja otpočinje 4. maja u Nici, a u okviru koje će održati 39 koncerata u 25 evropskih država.

Ulaznice za koncert u Srbiji mogu se kupiti online putem sajta www.gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije. Cena ulaznice za parter iznosi 3990 dinara, fan pit ulaznice su 5990 dinara, a VIP ulaznice iznose 9900 dinara. ''



 P.S. obavezno probajte da nabavite karte i za Tuborg Warm up bus, unutra je stvarno super, sigurna sam da ćete se sjajno provesti :)

Do sledećeg posta,
Vaša Venoma


1 comment: