New in Maybelline: Color Whisper lipsticks and NY FW backstage report

April 08, 2013 Venoma 5 Comments


Zdravo drage moje, želim vam sjajan početak nove nedelje! :) Nakon izvesnog vremena, ponovo je vreme za još jedan post na srpskom i novo make up šaputanje. Ovoga puta ćemo ćaskati o novim proizvodima koje nam je Maybelline spremio za tekuće proleće i leto, a njih ima dosta! Vežite se, polećemo!



Počećemo sa novim Maybelline Color Whisper ultra-prozračnim ruževima za usne, idealnim kako za dnevne varijante, tako i za večernje izlaske. Uz njih usne ostaju negovane i meke, nema lepljivog efekta, a boja ipak ostavlja utisak. Možete ga naći u čak deset lepršavih nijansi.



U nastavku možete kliknuti i uvećati slike i pročitati ceo New York Fashion Week Backstage Report by Maybelline i informisati se o svim proizvodima koji su ulepšavali manekenke na pistama tokom istog. O nekima poput Master Precise i Master Drama i mojem oduševljenju njima ste već imali prilike da čitate, a ovaj put dodajem još jedan proizvod na listu svojih omiljenih: Lasting Drama Gel Liner - aplikuje se četkicom iz kompaktne bočice i oduševljena sam njime! ^^ Za sve informacije - klik klik na fokte!





Nadam se da ste uživali u čitanju o novitetima drage moje. Bilo kakva pitanja, savete ili iskustva možete podeliti sa nama u komentarima. Lično odgovaram i na mejlove. :) Do sledećeg posta,

vaša Venoma


5 comments:

  1. Gorgeous !!

    XX Luba

    MICHAEL KORS :: BAG GIVEAWAY
    www.well-living-blog.com

    ReplyDelete
  2. Obozavam ruzeve u jarkim pink i crvenim nijansama! Odlican post! :)

    ReplyDelete
  3. love the post!
    xx

    http://losaway.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Great post. :)
    Enjoy your weekend!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete