New in L'oreal: Miss Pop and L'or Sunset collection!

June 16, 2013 Venoma 4 Comments


Zdravo drage moje,

ponovo je došlo vreme za make up šuškanje i predstavljanje nekih novih proizvoda. Ovoga puta ću vam prestaviti L'orealove junske novitete. Uživajte u postu!

Pre svega tu je nova Miss Pop kolekcija koja je inspirisana fluo bojama, letnjim jarkim bojama, raznim POP dezenima, izgledom “hipi-chic”i 60-tih. U pitanju su neverovatne nijanse L’Oréalovih lakova za nokte, sjajeva za usne i stikera za nokte.



Tu su  sjajevi za usne Glam Shine Miss Paradise u 4 nijanse jarkih I svezih letnjih boja : Bloody Berry, Mangorita, Pinkolada I Rosopolitan. Veoma su prijatni, inspirisani su svežinom i bojama letnjih koktela. Zatim lakovi za nokte Color Rich Miss Paradise: Rose Aphrodisiac, Lemon Shiver, Island in the Sun I Paradise, kao i Color Riche Neon nijanse: Flamingo Pink, Flashing Lilac, Atomic Purple i Banana Pop su odlican izbor za smeo i
originalan "pop" izgled. I na kraju stikeri za nokte : POUDRE D’OR, GOLD LINGERIE, OH MY DIAMS!, DIAMANT ETERNEL , CHICH PYTHON, CONFETTI, idealni za Boemski, Hippi i Rock izgled! 



 ***



 Druga kolekcija koju nam je L'oreal spremio za ovo leto je inspirisana Glamuroznim Kanskim Festivalom: u pitanju je koleckija L’OR SUNSET !

ViÅ¡e od boja, L’Or Sunset kolekcija je posebno kreirana I inspirisana Kanskim Festivalom, ona slavi divne boje I prizore zalaska sunca. L’Or Sunset koleckija se sastoji od : L’Or Sunset maskare i 4 neverovatne nijanse L’OR Sunset lakova za nokte. U pitanju su zlatkasti prelivi za zanosan izgled, efekat dragocenog peska za blistave nokte....i sjajna maskara za intenzivan pogled!


Nadam se da ste uživale u postu drage moje! Do sledećeg,

vaÅ¡a Venoma 



4 comments:

  1. beautiful collection..love these colors
    kisses

    ReplyDelete
  2. What fabulous photos! These pictures make me want to buy their products =D Thanks for sharing!

    http://sensiblestylista.blogspot.com/

    ReplyDelete