BIG GIVEAWAY / 5th Blog Birthday (CLOSED)

August 03, 2015 Venoma 21 Comments
Dragi moji, verovali ili ne, na današnji dan pre 5 godina sam objavila svoj prvi post na tadašnjem Venoma's fashion diary a današnjem Venoma Fashion Freak blogu. I kakvih je to samo sjajnih 5 godina bilo! Uglavnom iskoristim blogorođendan da se podsetim svih lepih stvari koje mi je ovaj blog doneo, ali kako sam to uradila nadugo i naširoko za 4. blogorođendan, ovaj put neću toliko dužiti sa tim.

Ova 5. godina blogovanja je donela i neke novotarije kao što je na primer promena boje kose (ne nakon 5, nego čak 10 godina vernosti mojoj vatreno-crvenoj boji), zatim evoluciju mog stila iz nečeg akcentovano mračnog u nešto svetlije sa neizostavnim elementima crne. Možda ste primetili da manje posećujem fashion-related događaje, što je tačno jer zaista više nemam vremena da izdvojim za njih s obzirom da sam ja part-time a ne full-time modni bloger. Međutim, potrudila sam se da vam to nadoknadim beauty postovima kao i kolekcijama zanimljivih online članaka. Takođe sam se potrudila da neke stvari ostanu iste: ovde uvek možete naći najnovije radnje na internetu, najsvežije outfite sa inkorporiranim najnovijim trendovima, kao i moju volju da vam odgovorim na sva pitanja u komentarima i mejlovima!

Kako je 5 godina blogovanja poprilično ''ozbiljna'' cifra, ovoga puta sam želela da učinim nešto za vas dragi moji, da vam zahvalim na tome što ste mi sve ovo omogućili, jer da nema vas, ne bi bilo ni ovog bloga! Stoga sam vam u ovom blogorođendanskom GIVEAWAY-u pripremila čak TRI poklon paketa koji se sastoje iz stvarčica koje su se VAMA dopale u prethodnim outfit postovima! Svaki nagradni paket se sastoji od 2 artikla, tako da ima za svakoga ponešto. Artikli nisu nošeni osim za review za blog, a kako izgledaju iz prve ruke možete videti na fotkama!

***

Hey my lovely cupcakes! Believe it or not, today is exactly 5 years since my first post on then Venoma's fashion diary and today Venoma Fashion Freak blog. It's been quite a ride! Usually I use these blog birthdays to reflect on my blogging past, but I believe I did quite enough of that for my 4th blog birthday

Anyway, in the 5th year few interesting things happened: first, I changed my hair color (and that's not quite after 5 years, but after 10 to be honest). Also my style evolved from something quite dark to something lighter with elements of black which you might have noticed during the last year. I visited less events but started writing some beauty posts for you as well as my favorite online reads. I almost completely refocused from local shopping to online shopping. But, some things stayed the same! On Venoma Fashion Freak you can always find fresh stores to check out, always new outfits with latest trends incorporated and of course me answering to your comments and e-mails.

Soon as 5 is a big number, I wanted to do something for you guys on today's blogbirthday just to thank you for everything you did for me, soon as this blogs wouldn't be happening without your support. So I decided to organise a giveaway for you with some of YOUR favorites from my previous outfit posts! Unfortunately, I have to apologize to all my international readers, this giveaawy is open only to Republic of Serbia. But I want you to know that I love all of you as well and that I am very grateful for everything. I hope you will be reading my blog in years to come!

Evo i pravila naše nagradne igre! Kako biste osvojili jedan od nagradnih paketa potrebno je da:

1. Pratite Venoma Fashion Freak blog preko Google Friend Connect-a (box sa desne strane pri vrhu stranice)

2. Pratite Venoma Fashion Freak blog na 
Facebook-u OVDE 


3. Ostavite komentar sa svojim imenom, nick-ovima i e-mail adresom

To je sve! Možete se prijaviti za jedan, dva ili sva tri paketa, samo ih rangirajte u komentaru skladu sa tim koji biste najviše voleli da osvojite. Ne morate ostavljati duple ili troduple komentare za svaki nagradni paket pojedinačno.

Napomene:

ZNU haljina je veličine S/M; Batgirl majica je veličine S/M; ostali artikli su univerzalne veličine;
Giveaway je otvoren samo za građane sa boravištem u Republici Srbiji.
Možete se prijaviti više puta samo ukoliko imate više e-mail adresa i stoga različitih profila na svim mrežama.

TRI srećna dobitnika će biti odabrani putem random.org za 10 dana odnosno 13. avgusta. Troškovi poštarine će biti pokriveni sa moje strane.

P.S. rasprodaja viška garderobe iz mog ormana se inače održava na Mojim krpicama ovde preko cele godine, a ove nedelje specijalno i na Gruvljaku jer mesta za jesenju garderobu u ormanu se mora napraviti! Ko se javi na Krpicama ili Gruvljaku i naglasi da prati blog dobija 10% popusta na sve artikle! :)

I još jednom, srećno drage moje! I hvala vam na ovom divnom druženju u proteklih 5 godina. Nadam se da ćemo ga nastaviti i u godinama pred nama!

UPDATE:

13. avgusta preko random.org su izabrana 3 srećna dobitnika


prvo je izvučen br. 10 (Radoslava) čiji je prvi izbor bio drugi paket, zatim broj 19 Ana, čiji je drugi izbor bio prvi paket i na kraju Tatjana koja se prijavila samo za treći. Čestitam drage moje! :) Primićete mejlove od mene veoma uskoro :) Hvala svima koji su učestvovali!

Do sledećeg posta,
Vaša Venoma


21 comments:

 1. Ana Teskovic
  @anasrcesrce
  anakovacevic222@gmail.com

  Zelela bih paket 1, pa 2 pa 3

  veliki pozdrav!

  ReplyDelete
 2. 1, 2

  ksikiriki
  ksikiriki@gmail.com

  ReplyDelete
 3. Bojana Nikolic
  bojana1nikolic@gmail.com

  ReplyDelete
 4. Tamara Matić
  tamaramaticjag@live.com
  1,2,3

  ReplyDelete
 5. That is so so exciting! Just wanted to say congratulations on hitting that incredible milesone! :)
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Marija Milosevic
  2,3,1
  milosevic_marija@hotmail.com :)))))))))))))))))))))))))))))

  ReplyDelete
 7. 3,2,1
  Maja Mihajlovic
  mayche990@yahoo.com

  ReplyDelete
 8. 1,3,2
  Marija Ilic
  FB - Marie Ilic
  gfc - marie ilic
  masacz48@gmail.com

  ReplyDelete
 9. Maria Zilahy
  languages0100@gmail.com
  Br. 2 ili 3

  ReplyDelete
 10. Cestitke, pet godina nije sala!
  Radoslava Grujic
  radoslava.grujic@gmail.com
  2,3,1

  ReplyDelete
 11. 2 ili 1
  Dragana Milojevic (twitter, fb i Google+)
  GFC Green_eyes
  dragana11111991@gmail.com

  ReplyDelete
 12. Srecan blogorodjendancic i da ih proslavis jos mnogo mnogo :*
  Mickey Mouse <3
  Tatjana (Fashionholic)
  fashionholic.girl@live.com

  ReplyDelete
 13. čestitam blogorodjendan ... preporučiću te prijateljima . Lep blog ...

  ReplyDelete
 14. Happy blogobirthday!
  1, 2, 3 Pratim svuda! XD
  dare2wear.kat@gmail dot com

  ReplyDelete
 15. Jovana Pajic
  jovana.pajic@yahoo.com
  jovana.pajic (instagram)
  2 , 1

  ReplyDelete
 16. 1,2,3

  Anja Aleksic
  aaleksic39@yahoo.com

  :)

  ReplyDelete
 17. Javorka Pavlovic @javpav javorka@oath.com
  prvi treci drugi
  hvala!

  ReplyDelete
 18. Ana Kovacevic
  ana.anic@oath.com @ancikov

  3,2,1 paket :))

  ReplyDelete
 19. gfc i google + Boško Ana
  fb Boško Ana Anči
  galijana03@gmail.com
  2,1,3

  ReplyDelete
 20. 2,1,3 paket
  gfc jassm
  tw drJulius6
  fb i google + Jasmina Makuljevic
  jassm23@gmail.com

  ReplyDelete