Aura Noviteti Proleće 2016 Recenzija

April 19, 2016 Venoma 9 Comments



Zdravo dragi moji! Danas ćemo ćaskati o Aura novitetima za proleće 2016, a sa ponosom ću vam predstaviti i svoj prvi recenzijski video! Naime, tu je opsežan post za sve vas verne čitaoce, a za one koji ne vole puno da čitaju, ovog puta tu je i video u kome ću vam preneti svoje utiske o novim Aurinim proizvodima. Imajte obzira prema mojim nespretnim cut-ovima, ipak mi je ovo prvo Youtube iskustvo. Nadam se da će vam se dopasti!



Recenzije su poređane od baze do ruževa za usne, slike u postu verno prikazuju nijanse, a ako imate dodatnih pitanja slobodno ih ostavite u komentaru.



Prvi proizvod o kome ću vam pričati danas je Aura Prime Me baza. Moja koža varira od suve ka meštovitoj i ovaj prajmer je za mene savršen. Sjajno mi drži šminku, kada ga nanosim imam osećaj kao da sam nanela laganu kremu. Sa ovim prajmerom se družim od ranije i uvek ga rado preporučujem.  (559 RSD)






Drugi proizvod, ovoga puta jedan koji nisam imala prilike ranije da isprobam, jeste Aura Take Care of Me tečni puder. Konkretno je u pitanju nijansa 803 Pastel Rose. Ovo je svilenkast tečni puder, lak za nanošenje, srednje pokrivne moći. Tokom testiranja u svakodnevnim uslovima pokazao se kao postojan i trajan. Ukoliko nemate većih problema sa licem i ne volite teške pudere, ovo je sjajan izbor.  (859 RSD)




Aura Correct Me korektor za podočnjake je proizvod sa kojim ja nažalost nisam uspela da pronađem zajednički jezik. S obzirom da imam malo izraženije podočnjake, prijaju mi gušći korektori sa jačom pokrivnom moći.  (429 RSD)




Aura Illuminate Me je tečni iluminator/highlighter i jedno od lepših iznenađenja kada su Aurini proizvodi u pitanju. Svilenkasta tekstura, lako razmazivanje i puno sjaja jesu karakteristike ovog proizvoda. Meni lično se jako dopao i planiram da ga uvrstim u svoju svakodnevnu rutinu vezanu i za dnevnu i za večernju šminku. (729 RSD) 






Aura All year Bronze bronzer (859 RSD) je takođe proizvod sa kojim sam se prvi put susrela ovom prilikom. Nema prejaku pigmentaciju, daje divan sjaj koji pruža efekat sveže osunčanosti lica i mnogo mi se dopada. Nanosim ga sa Aura Bronzer Contour četkicom (499 RSD), veoma solidnom četkicom od sintetičke dlake koja odgovara mom obliku lica. Ova dva proizvoda zaista sjajno rade zajedno.





Aura Glorious Cheeks rumenilo je moj apsolutni favorit kada su Aurini noviteti u pitanju. Ima fenomenalnu pigmentaciju, jako se sporo troši i veoma je postojano. Nijansa je 211 Vintage Peach.  (425 RSD) 




Aura Take Me Off micelarna voda jeste proizvod sa kojim sam se prvi put susrela ovom prilikom. U pitanju je solidna micelarna voda u pakovanju od 200ml. Uredno uklanja nečistoće i šminku sa lica, eventualno se morate malo potruditi oko uklanjanja vodootpornih maskara. U rangu je sa Garnier micelarnim vodama i odgovara mojoj osetljivoj koži.





Što se tiče Aura Matte Velvet Feel tečnih ruževa, njih ste do sada imali priliku da vidite u mojim outfit postovima. Oni su moji favoriti što se tiče mat ruževa već neko vreme i smatram da su najpostojaniji na tržištu. Moje omiljene nijanse su 625, 617 i 605. Odlični su i za precrtavanje usana, mogu se nositi i bez olovke ispod. Moj mali savet je da ih nanosite četkicom umesto aplikatorom kako biste postigli ravnomernost na usnama kod pojedinih nijansi. Mislim da ću se sa ovim ruževima sa zadovoljstvom družiti još dugo. (533 RSD)



Nadam se da vam se dopao post drage moje! Za dodatna pitanja, diskusiju na temu i sve ostalo, možete me kontaktirati putem mejla ili pitati u komentarima ispod!

Do sledećeg posta,
Venoma


*većina proizvoda prikazanih u postu su dobijeni od proizvođača/pr-a/uvoznika, što ne utiče na objektivnost recenzije.



9 comments:

  1. Sjajan post i pohvale za prvi video! Preslatka si!!!
    Jecika <3

    ReplyDelete
  2. Post je odličan V.! Koji od ruzeva je najpostojaniji? Poyy Lana :)

    ReplyDelete
  3. highlighters are so pretty
    keep in touch
    www.beingbeautifulandpretty.com
    www.indianbeautydiary.com

    ReplyDelete
  4. Interesting beauty products.We keep in touch. xx

    ReplyDelete
  5. Super post :) Moracu nesto da probam :)
    www.ivanasworld.com

    ReplyDelete