Goldel Rose Essential maskare recenzija

May 19, 2016 Venoma 1 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u moj novi beauty blog! Nakon recenzije Golden Rose Longstay proizvoda koju možete pročitati ovde, prelazimo na recenziju Golden Rose Essential maskara.  U ovoj novoj liniji Golden Rose proizvoda se nalazi čak pet maskara, svaka sa različitom namenom. Za vas sam pripremila fotke i opise, kao i video u kome možete najlakše i najbrže videti koja od ovih maskara bi za vas bila idealna, s obzirom da sam prikazala kako svaka od njih izgleda na očima!



Uživajte!




Kada je u pitanju Golden Rose Essential Blue Volume maskara, verujem da je ona nastala u skladu sa opštim povratkom make up trenda plavog na očima. Odavno nisam naišla na plavu maskaru i ovo je prva u mom make up arsenalu. Daje intenzivnu tamno plavu boju trepavicama, blago ih izdužuje i dodaje na volumenu. Ukoliko tražite plavu maskaru za sebe, ovo je svakako sjajan izbor.




Golden Rose Essential Great Curl and Volume maskara je jedan od mojih favorita u ovoj liniji proizvoda. Od svih maskara, ova pruža najbolje uvijanje i  maksimalno otvara oko, stoga je sjajan izbor za sve dame sitnijih očiju ili uopšteno one kojima je cilj da šminkom postignu što veće, lepše i upadljivije oči. Ima zakrivljenu i dugačku četkicu tako da dopire i do najmanjih trepavica. Uz to, izdužuje trepavice i dodaje malo volumena. Obratite pažnju pri nanošenju kako vam se ne bi javile grudvice na krajevima.




Golden Rose Essential High Definition Lift Up and Great Volume maskara ja moja omiljena maskara iz ove linije. Izdužuje, razdvaja trepavice i dodaje volumen bez problema. Pravi savršeni balans između svega što očekujem od maskare za svakodnevnu upotrebu.




Za sve ljubiteljke vodootpornih maskara, tu je nova Golden Rose Essential Waterproof Volume maskara. Ima standardnu deblju četkicu za nanošenje, ne slepljuje, ne pravi grudvice, lepo razdvaja i izdužuje. Boja je izrazito crna i komplementarna kako sa dnevnom tako i sa večernjom šminkom.




Poslednja maskara o kojoj ću vam danas pisati je Golden Rose Essential Full Volume&Lenght Intensive Black maskara. U pitanju je maskara koja bolje od svih prethodnih razdvaja trepavice, izdužuje ih i otvara oko. Ne dodaje previše na volumenu, ali daje elegantan i uredan izgled koji mi se jako dopada.

Još jedan proizvod o kojem sam vam obećala utiske jeste novi Golden Rose Longstay Kajal Eyeliner - ajlajner iz nove Longstay kolekcije. Dolazi u preslatkom pink pakovanju tako da ga uvek možete lako uočiti, čak i ako imate gomilu ajlajnera i olovaka kao ja pa nikad ne znate gde vam se šta nalazi. Vrlo je postojan, vodootpornost mu je takođe karakteristika tako da ga je najbolje skidati dvofaznim skidačem šminke. Deblje linije je vrlo lako izvući, dok sa tankim treba imati malo strpljenja. Jednom nanesen se ne pomera sa kapka čak i bez baze.

Ukoliko želite da vidite sve ove maskare kao i ajlajner na očima, obavezno pogledajte video ispod:



Sve navedene maskare se mogu skinuti micelarnom vodom, a još lakše dvofaznim skidačem šminke za skidanje šminke oko očiju. Cena (po mojim informacijama tako da ipak uzmite ovo uslovno) je super povoljna i iznosi manje od 300 RSD.

Više detalja o Golden Rose možete naći na: http://www.danijela-commerce.com/golden-rose/

Ukoliko želite da proćaskamo o ovim maskarama, možete mi ostaviti komentare ili mi pisati na mejl. Volela bih da čujem vaše utiske!

vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook | Lookbook  Bloglovin' 
| Twitter | WeHeartIt Pinterest |


*proizvodi predstavljeni u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost recenzije


1 comment:

  1. Odlicna recenzija! nisam znala da su ovoliko dobre. Hvala na videu!

    Jovana <333

    ReplyDelete