Golden Rose Longstay Recenzija Proizvoda

May 11, 2016 Venoma 9 Comments



Zdravo dragi moji! Dobrodošli u još jedan beauty post! I ovoga puta sam za vas spremila pisanu, kao i video verziju recenzije noviteta dekorative na našem tržištu. Proizvodi o kojima ćemo ćaskati danas su iz nove Golden Rose Longstay kolekcije koja će biti u potpunosti dostupna u radnjama od 15. maja, s tim što sam na neke proizvode naišla već sada u Lili radnjama u Beogradu. Unapred se izvinjavam što ne mogu još uvek da navedem cene svih proizvoda, jer mi nisu sve poznate.

Golden Rose Longstay kolekcija dekorativnih proizvoda se, kao što joj samo ime kaže, izuzetno trudi da nama ljubiteljkama celodnevnog nošenja šminke omogući što postojaniju i trajniju šminku.
Ukoliko ste raspoloženi za kraći video review, kliknite na video ispod, a ukoliko više volite da čitate opširnije opise, samo skrolujte nadole. :)



Ovu recenziju počinjem sa Golden Rose Longstay Matte Face Powder - u pitanju je Golden Rose mat kameni puder koji obezbeđuje trajanje do 16 sati. Faktor zaštite od sunce je SPF 15. Puder se prodaje u crnoj kartonskoj kutijici u kojoj se nalazi kompaktno pakovanje pudera od 12.7 grama, ogledalce i aplikator za nanošenje sa tračicom pozadi za lakše korišćenje. Aplikator i sam puder su odvojeni plastikom tako da ne dolaze u kontakt, što je vrlo zgodno. Nijanse koje možete videti na slikama su 05 i 07, a meni konkretno odgovara nijansa 05. 




Kao neko ko uglavnom koristi tečne pudere, bila sam pozitivno iznenađena učinkovitošću ovog kamenog pudera. Ima pokrivnu moć od srednje ka jakoj i ne daje licu izgled brašnjavosti i neurednosti. Sjajno matira i kontroliše sjaj. Rok trajanja mu je tri godine, vrlo se lako aplikuje, a sporo troši. Nakon celog dana nošenja, nije mu bila neophodna korekcija, niti se skinuo sa lica.  Takođe mislim da su nijanse vrlo neutralne, tako da je manja mogućnost greške prilikom odabira. Nijansu 07 planiram da poklonim nekoj od vas u sklopu giveaway-a, tako da budite u toku sa mojom FB stranicom i Instagram profilom ako vas to zanima.









Kada je u pitanju Golden Rose Longstay Gel Eyeliner - Golden Rose Longstay ajlajner u gelu, to je jedan od proizvoda iz ove linije koji mi se najviše dopao. Pristigli su mi braon 02 Deep Brown i plavi 03 Indigo Blue u praktičnim pakovanjima koja sadrže ugrađenu četkicu (za više detalja o funkciji pogledajte video). Dermatološki i oftamološki su testirani. Pakovanje sadrži 2.5 gr proizvoda. Na pakovanju piše da obezbeđuju intenzivnu boju, dugu postojanost i vodootpornu formulu, kao i da se ne razmazuju i lako aplikuju. Iz mog testiranja ovog proizvoda tokom celog randog dana, mogu potvrditi da je sve navedeno tačno. Jedino što nisam proverila je da li su zaista vodootporni, ali s obzirom na to koliko se jako prilepe za kapak, verujem da jesu. Plava nijansa je fenomenalna i preporučujem je svima, posebno sa povratkom trenda plavog na očima ovog proleća. Cena je super povoljna i iznosi 349 RSD.








Sledeći proizvod o kojem ću vam pisati danas je Golden Rose Longstay Precise Browliner - Golden Rose Longstay precizna olovka za obrve, s tim što ovaj prevod uzmite uslovno, jer bi malo tačnije bilo reći ''crtač obrva'' pošto nije baš u pitanju olovka u bukvalnom smislu. Nijanse koje sam imala priliku da ispobam su 105 i 104. Iako je 105 značajno svetlija od 104, obe su dosta tamne. Ovaj proizvod se veoma lako nanosi jer je jako tanak i ima solidnu pigmentaciju, stoga treba biti oprezan i koristiti kratke pokrete prilikom iscrtavanja/ispunjavanja obrva kako ne biste preterali. Četkica sa druge strane je tu da popravi stvar ako ipak malo preterate. Pokazale su se veoma dobro u svakodnevnim situacijama.




Prelazimo na Golden Rose Longstay Brow Styling Gel odnosno Golden Rose Longstay gel za stilizovanje obrva. Ovaj gel nam dolazi u kompaktnom paokovanju sa četkicom za nanošenje karakterističnom za ovakve gelove, sa dodatkom glamura u dizajnu. Sardži 3.5 ml gela. Iz mog iskustva sa ovim gelom sam zaključila da je sjajan za fiksiranje obrva, dodaje malo sjaja i malo boje. Ukoliko imate potrebe za popunjavanjem obrva, predlažem da ga koristite sa olovkama za obrve koje sam pomenula malopre, jer ovo nije gel koji primarno boji kao neki drugi, već je gel koji primarno stilizuje i fiksira obrve. Kao proizvod tog tipa mi se izuzetno dopada i bolji je od Essence-ovog koji sam do sada koristila, tako da planiram da ga uvrstim u svoju svakodnevnu rutinu.




Kada je u pitanju  Golden Rose Longstay Highlighter Shimmer Eyeshadow -  Golden Rose Longstay hajlajter/svetlucava senka, on dolazi u luksuznom pakovanju od 2.1 ml, uz obećanje trajanja do 14 sati. Nijansa koju vidite je 02. Ovo je jedini proizvod sa kojim sam se baš namučila da pronađem zajednički jezik. Naime, u kontaktu sa mojom (suvom) kožom, preko baze i kamenog pudera, prilikom aplikovanja na T zonu, nisam bila u mogućnosti da ga izblendam ni prstima ni četkicom, odmah se zalepio, ostao je kao fleka i nije mu bilo pomoći. Na vrhovima obraza i iznad obrva sam uspela da ga uspešno nanesem i izblendam prstima, ali za moju T zonu ovaj proizvod nije bio nimalo pogodan. Čini mi se da više odgovara normalnoj ka masnoj koži. Toplo preporučujem da ga blendate odmah nakon nanošenja, deo po deo lica. S obzirom na to koliko se jako i brzo fiksira, verujem da bi zaista izdržao 14 sati na licu.

Pokušala sam da ga koristim kao ajlajner, i to je može da se izvede relativno uspešno ako ga pustite da se osuši malo kako se ne bi preslikao. Ono za šta mi najviše odgovara jeste umesto pigmenta u uglu oka ili za dodavanje malo sjaja iznad i ispod obrve, ali kao hajlajter ipak ne. 





 Golden Rose Longstay Creamy Blush Stick -  Golden Rose Longstay kremasto rumenilo u stiku je prvi proizvod tog tipa sa kojim sam se do sada susrela. Bilo mi je vrlo neobično da aplikujem rumenilo u stiku, ali sam se brzo navikla. Nijansa koju vidite je 106 i vrlo je nežna i diskretna. Proizvod je dermatološki testiran i bez parabena. Pakovanje sadrži 10.5 gr proizvoda u debljem stiku. Uz adekvantno blendanje, uopšte vam nije neophodno mnogo ovog proizvoda da biste dobili efekat praškastog rumenila. Zaključak mog testiranja: veoma simpatičan, inovativan i učinkovit proizvod sa kojim planiram da nastavim druženje u narednom periodu.





 Golden Rose Longstay Eyeshadow Stick -  Golden Rose Longstay senka za oči u olovci je sledeća na redu. U nijanse 03 i 11 koje su mi stigle sam se zaljubila na prvi pogled. Osim što dobro funkcionišu odvojeno, savršeno se i slažu. Proizvođač obećava trajanje do 8 sati i to mogu da potvrdim. Momenta kada se nanesu, ove senke više ne mrdaju sa kapaka. Jedino na šta treba obratiti pažnju jeste da se malo teže blendaju, ali sa adekvatnom četkicom za bledanje (npr. Cala Blending 311 i Cala Crease 515) to prestaje da bude problem. Lepo su pigmentovane i daju puno sjaja, posebno nijansa 03.





Poslednji proizvod koji razgledamo danas je  Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof -  Golden Rose Longstay tečni mat karmin otporan na poljupce. Znate već kakav sam ljubitelj mat karmina, tako da sam jedva dočekala da uvrstim nove nijanse u svoju kolekciju. Dolaze u kartonskoj kutijici u kojoj se nalazi bočica od 5.5 ml tečnog ruža sa pljosnatim aplikatorom. Nijanse koje možete videti na slikama su 02, 05 i 10. Sadrže vitamin E i ulje avokada. Pružaju sjajnu postojanost i savršene mat boje. I samo jedan sloj je dovoljan za sjajan efekat. Cena ovih tečnih ruževa iznosi 479 RSD po komadu. 

Moj savet vam je da ih pustite nekoliko minuta da se osuše nakon nanošenja (pazite da ne pređu na zube, zbog tečne teksture u tom momentu umeju da skliznu) jer ako se lepo osuše zaista postaju otporni na poljupce. Ovo je prvi ruž sa kojim sam se susrela koji ne ostavlja trag karmina prilikom poljupca. Ukoliko pazite na njih, mogu vam potrajati ceo dan. Ukoliko ne pazite na njih dok jedete, kao ja na primer, boja ume malo da se istanji sa unutrašnje strane usana, pa je neophodna korekcija. Preporučujem skidanje mlekom za skidanje šminke ili, još bolje, dvofaznim skidačem šminke, jer micelarna voda (testirala sam Garnier u plavom pakovanju i Auru Take it off) nije u mogućnosti da ga efikasno skine. Biotenov dvofazni skidač šminke ga skida odmah. 

U narednim beuaty postovima vas čeka dodatna recenzija Golden Rose Essential linije maskara i Golden Rose Ice Chic lakova za nokte. Nadam se da ste uživali i da vam je ovaj review bio koristan! Slobodno podelite svoja mišljenja u komentarima ili mi, kao i uvek, možete pisati na mejl.

Više detalja o Golden Rose možete naći na: http://www.danijela-commerce.com/golden-rose/

Do sledećeg posta
vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook | Lookbook  Bloglovin' 
| Twitter | WeHeartIt Pinterest |

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije



9 comments:

  1. Kakve predivne boje ajlajnera! Sjajan post i sjajan video Venomice <3
    Ana

    ReplyDelete
  2. Odlicno V.! Kad stize recenzija o maskarama??

    ReplyDelete
  3. Kupila sam ruz u toj nijansi i zaista je odličan! Hvala na preporuci!

    Veliki pozdrav
    Jelena

    ReplyDelete
  4. Super recenzija! I video je cool :)

    ReplyDelete
  5. Golden Rose Longstay Highlighter Shimmer Eyeshadow meni npr apsolutno odgovara,ali imam mesovitu kozu sa masnom t zonom i nike se mrdnuo sa lica..nanet je preko mat pudera..i lagano sam ga prstima razmazala...

    ReplyDelete