Recenzija: Estar kozmetika (iskustvo i preporuke)

July 13, 2016 Venoma 2 Comments



Zdravo dragi moji! Dobrodošli u novu kozmetičku recenziju! Danas razgledamo proizvode Estar kozmetike koje možete kupiti u Novom Sadu ili naručiti online kako bi vam stigli na prag bilo gde u celoj Srbiji. Estar kozmetika se diči korišćenjem prirodnih sastojaka u svojim proizvodima koji baš zbog toga neobično lepo i interesantno mirišu i pružaju vašoj koži ''spa kod kuće'' tretman kakav svi mi posle napornog dana zaslužujemo.



Predstaviću vam četiri proizvoda Estar kozmetike, a preneću vam i moja iskustva i utiske nakon dvonedeljnog testiranja svakog od ovih proizvoda. Ko voli video (mada statistike kažu da oni koji vole video ne dolaze puno na blog, a oni koji dolaze na blog ne gledaju puno videe, ali nema veze) tu je video recenzija, a za vas koji volite više da čitate, samo skrolujte ispod. :)



I počinjemo sa recenzijom!




Estar Cosmetics Shower Gel Good Night Vanilla & Lavander je opisana kao opuštajuća tuš kupka sa uljem semenki grožđa, ekstraktom jasmina i etarskim uljem lavande. Dolazi u zgodnom i kompaktnom pakovanju od 200ml sa važenjem 12 meseci od otvaranja. Ovaj gel za tuširanje miriše intenzivno osvežavajuće, pomalo na jasmin i pomalo na lavandu. Ako se koristi uz mrežicu za tuširanje može lepo da zapeni, a ako koristite samo njega onda ne peni mnogo, pa ko kako voli. Lako se ispira, ostavlja nežni negujući sloj na koži i celo kupatilo miriše na njega. Troši se polako tako da cenim da će mi potrajati neko vreme. Cena je oko 550 RSD.




Estar Cosmetics Body Butter Almon Vanilla - buter krema za telo badem vanila je moj najomiljeniji proizvod i potpuno sam zaljubljena u predivan miris koji on ima. Dolazi u pakovanju od 200 ml i treba ga utrošiti 6 meseci po otvaranju, što ćete, verujem, svakako učiniti ako se opredelite za ovaj body butter. Bele je boje i lako se razmazuje, ne ostavljajući beli film za sobom. Ne masti i ne ostavlja fleke na odeći ili posteljini, svo upijanje se odvija u najduže 10 minuta po nanošenju. Za moju kožu je odličan (suva ka normalnoj) i mislim da bi bio sjajan i za negu kože posle sunčanja. Uvela sam ga u svoju dnevnu rutinu ^^ Cena ovog body buttera iznosi 708 RSD, a po mom mišljenju vredi mnogo više od toga.





Estar Cosmetics Detox Peeling - tuš piling za telo dolazi u pakovanju od 200ml i ima najintenzivniji miris od svih Estar proizvoda koje sam probala. Miriše osvežavajuće, na bilje i na čisto. Njegov glavni piling sastojak su mlevene čestice kajsije, koje u kombinaciji sa drugim sastojcima koži pružaju blag piling i negu. Ovo je idealan piling ako se bojite da ćete agresivnim pilinzima ostati bez tena. Nanosi se pri tuširanju na čistu kožu, blago se utrlja i ispere čistom vodom. Celo kupatilo miriše na njega kada ga koristite. Cena je oko 550 RSD što je slična cena kao kod drugih pilinga koje možete naći u drogerijama, a pruža malo drugačije iskustvo.




I poslednji proizvod o kojem ću vam pisati je Estar Cosmetics Facial Drops Serum odnosno serum za hidrataciju koji dolazi u bočici od 100 ml. Blagog i prijatnog je mirisa. On se može naneti na čisto lice vatom, tuferom ili prstima, od čega je meni bilo najlakše da ga nanesem prstima jer tako ne gubim od proizvoda. Potrebna je izuzetno mala količina da biste postigli željene efekte. Prvi dan isprobavanja sam stavila malo više što je rezultiralo u nekoliko sitnih bubuljica koje su se povukle sutradan kada sam smanjila količinu proizvoda koju nanosim. Moja koža lica varira od suve ka mešovitoj uz problematično suvu T zonu. Ovaj proizvod je najbolji posao odradio u saniranju moje suve T zone koja izgleda mnogo bolje nakon 2 nedelje svakodnevnog korišćenja ovog seruma i za takve probleme sa suvom kožom mogu toplo da ga preporučim. Upija se skoro odmah po nanošenju, a nakon 10 minuta skroz nestaje blagi osećaj lepljivosti koji se može javiti u startu. Zbog svoje formule, koristila sam ga i ujutru umesto prajmera i radi odličan posao. Može odmeniti hidratantnu kremu. Cena ovog proizvoda iznosi 600 RSD. Uz svakodnevno korišćenje mislim da bi mogao da potraje do 2 meseca.



To je sve za danas dragi moji! Slobodno podelite svoje utiske o ovoj kozmetici sa mnom! Veliki ljubac!

Vaša Venoma

 Follow me on:  Instagram Youtube | Facebook | Lookbook | Bloglovin' 
| Twitter | WeHeartIt Pinterest |

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/uvoznika/pr-a, što ne utiče na objektivnost ove recenzije


2 comments: