Recenzija: Farmasi Mat Tečni Ruževi

December 30, 2016 Venoma 3 Comments



Zdravo dragi moji i dobrodošli u još jednu recenziju noviteta kozmetičke kuće Farmasi. Danas sam tu da vam predstavim novu liniju Farmasi mat tečnih ruževa koja se sastoji iz šest popularnih nijansi od koje su četiri nijanse nude i rozikaste, a dve nijanse crvene. Pripremila sam za vas i video recenziju na svom Youtube kanalu dok vi koji volite da čitate i razgledate fotografije samo nastavite ispod.



Počinjemo sa recenzijom!




Farmasi mat tečni ruževi ( Farmasi Matte Liquid Lipsticks ) dolaze u elegantnom pakovanju od 4ml. Nijanse se kreću od 01 do 06 i među njima se može naći za svačiji ukus ponešto. Tekstura nije pregusta, a miris prijatan i slatkast. 



Pigmetacija skoro svih nijansi je apsolutno savršena, dajući potpunu i ujednačenu pokrivenost već nakon prvog sloja ruža. Aplikator je dugačak i pljosnat, omogućava lako nanošenje i manevar, kao i precrtavanje usana i bez olovke s obzirom na jaku pigmentovanost Farmasi tečnih ruževa. Mat efekat je potpun kod skoro svih nijansi. Slede moji utisci o pojedinačnim nijansama, dok lip swatches možete pogledati u videu.



Nijansa 01 Mauve Pink je prva nude nijansa u ovoj kolekciji sa interesantnim roze podtonom koji nije napadan. Super je za dnevnu varijantu.



Nijansa 02 Pink Club je najviše roze od svih nijansi. Prava Barbie roze, ali ne drečava, idealna za sve ljubiteljke roze nijansi. Po mom mišljenju, najbolje će stajati ženama plave kose. Jedina nijansa koja može dati blagu neravnomernost prilikom nanošenja.



Nijansa 03 Nude Essence je predivna nude nijansa koja može da parira mnogim high end ruževima. Podseća na čuvenu Golden Rose br. 10. 



Nijansa 04 Perfect Rose je poslednja nude nijansa u liniji Farmasi mat tečnih ruževa. Ova sadrži jači roze podton ali takav da verujem da će odgovarati svakom tenu. Ujedno je moja omiljena nijansa među nude nijansama jer je idealna za svakodnevnu varijantu, lepo i nenapadno naglašava usne. Mnoge prijateljice su me pitale koji ruž imam kada stavim ovaj ruž!



Nijansa 05 Red Love je svetlija od dve crvene nijanse u ovoj liniji. U pitanju je ona najtraženija crvena nijansa koju svaka devojka treba imati u svojoj kolekciji. Predivno izražava usne i iako je mat, usne deluju sjajno i sveže, a ne suvo sa ovom nijansom crvene.



Nijansa 06 Super Star je tamnija od dve crvene nijanse i ujedno moj ultimativni favorit iz ove linije Farmasi mat tečnih ruževa. Ovo je idealna zimska nijansa, a takođe i jedna od onih nijansi koje možete nositi u izlazak tokom cele godine. Odgovara svakom tenu i posebno lepo ide uz belu ili burgundy odeću koja je još više naglašava.



Dodatni savet za upotrebu Farmasi mat tečnih ruževa: obavezno nanositi samo u jednom sloju i skinuti višak ruža u slučaju potrebe, jer u slučaju viška ruža na usnama se može javiti osećaj suvoće i naglašavanja teksture na usnama. Takođe preporučujem da vam usne budu hidrirane pre korišćenja ovih ruževa zbog mat efekta. Samim tim što su idealni za nanošenje samo u jednom sloju, ovi ruževi su praktično nepotrošivi.

Ruževi su izuzetno dugotrajni i mogu bez ometanja izdržati na usnama ceo dan. Takođe su pretežno kissproof čim se lepo osuše. Uredno izdržavaju kafu i druga pića, kao i jedan deo jela, osim onih baš masnih, u kom slučaju je potrebno malo popraviti ruž sa unutrašnje strane. Zbog dugotrajnosti najlakše se uklanjaju dvofaznim skidačima šminke (Bioten, Nivea) ili jakom micelarnom vodom (Bioderma).

Cena pojedinačnog Farmasi mat tečnog ruža iznosi 535 RSD.

Nadam se da vam se dopala moja recenzija drage moje! Kako izgledaju ovi ruževi na mojim usnama i na ruci možete pogledati u videu. Ukoliko ste probale Farmasi tečne ruževe, molim vas ostavite svoja iskustva u komentarima ispod!

P.S. UČESTVUJTE U NOVOGODIŠNJEM POKLANJANJU!

Do sledećeg posta,
vaša Venoma

*proizvodi prikazani u postu su dobijeni od proizvođača/pr-a/uvoznika, što ne utiče na objektivnost recenzije.



3 comments:

  1. Mogla si i da dodas slike kako nijanse izgledaju na usnama. Ovako mi nista ne znaci kako izgleda na ruci.

    ReplyDelete
  2. Lip swatches slike su u videu :)

    ReplyDelete
  3. Ja koristim 02. Obzirom da radim u Farmasiju, lider sam, dostupno mi je jako mnogo proizvoda i pored njih i ovi ruzevi, u martovakom katalogu ce ih opet biti, tako da jedva cekam a obnovim svoje zalihe.

    Karmin je fantastican ovaj koji ja koristim, u kombinaciji sa plavom olovkom, dobija se prelepa svetlo ljubicasta boja koju ja obozavam!

    ReplyDelete