Recenzija: Golden Rose Tečni Ruževi - Nove Nijanse

January 12, 2017 Venoma 0 Comments


Zdravo dragi moji i dobrodošli u još jednu beauty recenziju. Vrlo sam srećna što ćemo danas ćaskati o mojoj omiljenoj decorativi - tečnim ruževima! Naime, Golden Rose je na tržište izbacio nove nijanse mat tečnih ruževa koje ću vam ja danas predstaviti. Nadam se da će vam biti korisno i da ćete uživati!




Kao i uvek, za one koji više vole da slušaju i gledaju tu je video, a za one koji vole da čitaju pisana recenzija sa slikama. Lip swatches možete naći u videu ukoliko ste ih propustili na mom instagramu @venomafashionfreak!


Počinjemo!



Ovi ruževi su stigli nedavno uz još sitnica od Golden Rose-a koje ću vam pokazati danas. Imala sam sasvim dovoljno vremena da se upoznam sa proizvodima pre nego što vam prenesem svoje utiske.




Pre svega, kao i prethodni Golden rose tečni  ruževi iz linije Longstay Liquid Matte Lipstick Kissproof, i ovi ruževi dolaze u elegantnim providnim bočicama od po 5.5 milimetara. Aplikator je dugačak i pljosnat, omogućava lako u precizno nanošenje, kao i precrtavanje usana radi vizuelnog uvećanja istih. Danas imam čak pet novih nijansi koje želim da vam predstavim i popričaćemo malo o svakoj od njih.



Nijansa 13 je jedna od tri nove "nude" nijanse i najsvetlija je od ponuđenih. Najsličnija je popularnoj nijansi br. 10, ali je toplija i idealnija za zimske dane.



Nijansa 14 je prava jarka narandžasta nijansa sa kojom nećete proći neprimećeno. U pitanju je statement ruž za hrabre devojke i žene koje umeju da iznesu ovakve boje. Planiram da eksperimentišem sa njim naredne sezone.



Nijansa 15 je najtamnija nijansa od novih nejasni i ujedno moja omiljena nijansa. Povezujem je sa nijansom br. 5 ali nijansa br. 5 je više ljubičasta, dok nijansa 15 vuče na boju trule višnje. Prelepa boja koju planiram da nosim ove zime.



Nijansa 16 je takođe jedna od tri nove bež nijanse, ali je tamnija od br. 13 i br. 10. Za devojke koje ne vole popularni "bled" izgled ali vole ''nude'' nijanse, ova nijansa će savršeno naglasiti usne.



Nijansa 17 je nude nijansa sa karakterističnim narandžasto-rozikastim podtonom. Idealna nijansa za sve one koje nisu raspoložene za drečave nijanse na usnama, ali ipak vole dašak boje.





Što se tiče same formule, kao što sam vam pisala u prethodnoj recenziji Golden rose proizvoda u kojoj sam se prvi put susrela sa Golden rose Longstay liquid lipsticks linijom, ove ruževe karakteristiše izuzetna pigmentovanost koja omogućava nanošenje u samo jednom sloju uz odličnu pokrivnost.

Dugotrajnost je zagarantovana, ruževi nakon sušenja od nepunih minut ne ostavljaju tragove nakon poljubaca, izdržavaju sva pića i hranu koja nije isuviše masna. Najbolje se skidaju dvofaznim sredstvom za skidanje šminke (Bioten) ili boljim micelarnim vodama (Bioderma).

A kakva su vasa iskustva sa ovim ruževima dragi moji? Sviđaju li vam se nove nijanse?
Pišite mi!

Ljubac
Vaša Venoma

*proizvodi prikazani u recenziji su PR proizvodi dobijeni od uvoznika/proizvođača/pr-a, što ne utiče na objektivnost recenzije.




0 LOVELY COMMENTS: